Актуален брой

Предишен брой
Tuesday, April 06
· Старт на „Велинград волей“ в държавните първенства
· Премества се само оф роуд съборът, шампионатът остава за април
· ВУИ – Ракитово се утвърждава като базово училище на Софийския университет
Tuesday, March 30
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.03.2021
· За 17 месеца трети председател на местния парламент
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 25.03.2021
· ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ‘ 2021
· ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ‘ 2021
· Писани яйца от Велинград на европейска сцена
· Успехи в борбата с Ковид-19
· КРИМИ ХРОНИКА 30.03.2021
· Подкрепете снимката на момче от Кръстава на Вл. Карамазов
· Предложения към „Чист Велинград”
· Малки обяви: 30.03.2021
· Когато ви е тъжно...

ПРОДАВА АПАРТАМЕНТИ
Търсене в архивитеЗА КОНТАКТИ
email: tempovelingrad@abv.bg
тел. 0885 22 40 04
тел. 0882298008

ПРОДАВА СЕ


Договори Парламентарни избори 2021
ОБЯВЛЕНИЕ

КСТ “Импулс” - перфектни домакини и победители
Публикувано 2007-05-22 08:14:48 от темпо


За да се оцени изминатия път, трябва да се знае и помни началото. Преди години Клуб за спортни танци “Импулс” организира първите във Велинград турнири в ресторант “Бор” и в зала “Знаме на мира”. Помним заряда от емоции, трудностите с малките и неприспособени за такъв вид състезание зали, с липсата на подкрепа и спонсори. Но амбицията на председателя на клуба Петър Милчев надделя, а резултатът видяхме за пореден път на 19 и 20 май 2007 г. В събота и неделя в спортната зала “В. Левски” в областния град клубът бе домакин на държавното първенство за Купа “България” и юбилейния Пети открит национален турнир “Пазарджик 2007”. Петър Милчев и помощниците му от клуба си знаят какво коства организацията на подобно състезание, как се печели подкрепата на общинската власт, как се намират фирми, които да партнират, как се осигуряват международни съдии от висок клас, как спортното състезание се съчетава с шоу, приковаващо интереса на многобройните зрители в залата и от телевизионните екрани.
Лично кметът на Пазарджик Иван Евстатиев даде старт на финалите за Купа “България”, а накрая връчи и наградите на най-добрите. Участниците бяха приветствани и от председателя на Общинския съвет в Пазарджик Тодор Попов, а сред гостите бе и кметът на Велинград Стоян Дулев.
За Купа “България” вечерта на 19 май се състезаваха танцьори във възрастовите групи юноши, младежи и над 19 години. Най-големият триумф за куба-домакин донесоха юношите в стандартните танци. Три двойки на КСТ “Импулс” окупираха почетната стълбичка и вдигнаха купата: първо място за пазарджишката двойка Адриан Делчев - Иванка Георгиева, следвани от велинградските двойки Христо Гръчки - Саня Костова и Георги Ганев - Вероника Гаджева. В този финал “Импулс” класира на шесто място и още една двойка - Тодор Златарев - Весела Димова. Сребърни и бронзови медали спечелиха юношите на “Импулс” и от финала по латино: Адриан Делчев - Иванка Георгиева са втори, а Георги Ганев - Вероника Гаджева трети. Христо Гръчки - Саня Костова са пети, а на всички позиции от 7 до 19 се подредиха двойки на “Импулс”. Във възрастовата група на младежите в стандартните танци най-добро класиране за “Импулс” записаха Атанас Пунев - Спасимира Даскалова - 7 място и Георги Иванов - Виктория Петрова - девето.
При много голяма конкуренция във възрастовата група над 19 години Евгени Попов - Гергана Касапска спечелиха пето място в стандартните и в латино-танците. Димитър Петров - Любомира Петакова са седми в латино и осми в стандартните танци. В стандартните танци на 12-то място се наредиха Атанас Пунев - Спасимира Даскалова, а на 15-то Георги Иванов - Виктория Петрова.
Победителите получиха купи, медали, грамоти и много приятни изненади от спонсорите - торти, DVD, три цветни телевизора за най-добрите в отделните групи, паричен награден фонд. В следващия брой очаквайте: как протече юбилейният пети турнир “Пазарджик 2007” и каква е оценката на треньорите на “Импулс”.
Елена БаеваTuesday, April 06
· ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.2021
· 16 750 велинградчани гласуваха за новия парламент
· За седмица: двойно повече болни с Ковид-19
· Изборният ден в областта
· 52% активност в Ракитово
· Сърница: най-висока активност и 82% за ДПС
· Подготовката за изборния ден
· Предизборната кампания във Велинград
· Опрощават наемите на затворени търговски обекти
· Читалището в Чепино с ремонтиран покрив след дарителска кампания
· Проект „Емблема на Драгиново“
· Пандемията съкрати Програма „Великден“
· ЧИСТ ВЕЛИНГРАД: Доброволци запретнаха ръкави и чистят
· Малки обяви: 05.04.2021
· На първа инстанция: Частична отмяна на решението на КПКОНПИ срещу кмета на Ракит
· СЕДМИЦА НА ГОРАТА: Природонаучен музей във Велинград - една неосъществена идея
· Шестокласници направиха плашила за изложба в „Етъра“
· Априлски маратон на четенето в Ракитово
· Трета домакинска загуба за „Чепинец“
 
Всичко за велинград