Николета Сачкова на “Съзвездия в Несебър”’
Дата: Wednesday, September 02 @ 08:58:07 UTC
Topic:


От 20 до 25 август 2015 г. в Несебър се проведе V Международен арт фестивал “Съзвездия в Несебър”, на който взе участие Николета Сачкова от Музикална школа “Звънче”. Участниците във фестивала бяха общо 600 от 8 страни - България, Русия, Украйна, Молдова, Беларус, Полша, Казахстан и Грузия. В групата на Николета имаше 25 участници от 5 държави.

Тя се представи блестящо и спечели първо място с песните “Янтра” и “Simply the best”, а нейните ръководители Йорданка и Иван Казалиеви получиха дипломи за всеотдаен труд и високи творчески постижения.
Официалното откриване на фестивала бе пред Крепостните стени на стария град а през следващите 3 дни изпълненията на участниците бяха в амфитеатъра и в читалището на Стария град. На Гала концерта на 24 август, който се проведе в амфитеатъра, Николета пя пред публика от около 500 човека, получи признание от журито - Светослав Лобошки, Анета Драгнева, Биляна Данаилова и Мими Петрова и поздравления от много държави.
Николета представи достойно музикална школа “Звънче“ и града ни, като и пожелаваме Господ да я пази и да продължава все по-нагоре и по-нагоре!
сем. Казалиеви

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10954