Две места назад след поражение в Сливница
Дата: Tuesday, September 08 @ 09:24:13 UTC
Topic:


Сливн. герой 4
Чепинец 0
“Чепинец” допусна тежко поражение при гостуването си в мач от 5-я кръг срещу състава на “Сливнишки герой”, като загубата коства на тима две места назад в класирането и от 4-то място велинградчани заеха 6-то с актив от 9 точки. На практика срещата се явяваше дерби, тъй като съперниците деляха трето и четвърто място с еднакъв актив.

Първата част премина равностойно и само груби индивидуални грешки доведоха да изоставане с 0:2. И двата гола паднаха след центрирания. При първото от тях в началните минути неразчетено излизане на Георгиев доведе до гол във вратата на “Чепинец”. Велинградчани не се пречупиха и на няколко пъти имаха възможност да изравнят резултата. Ситуации за гол се откриха последователно пред Михаил Михайлов, Христо Сталев и Милен Иванов, но и тримата не успяха в своите опити да отбележат. Вместо това домакините отбелязаха второ попадение в 40-та минута, дошло отново след центриране и недобре подредена отбрана.
Втората част започна с ранен гол за домакините, който обезвери гостуващия тим и до края на мача срещата се доиграваше. В 68-та минута бе оформено крайното 4:0, с което “Сливнишки герой” продължава да следва неотлъчно лидерите ЦСКА и “Витоша” само на три точки разстояние.
В следващия мач на 13 септември “Чепинец” трябваше да играе своя мач срещу “Локомотив” София, но поради отказване на “железничарите” от първенството велинградчани ще почиват. През паузата, която се очертава за “Чепинец”, треньорът Стоилов заяви, че ще търси съперник за контролна среща, въпреки заетостта на останалите отбори.
Състав на “Чепинец”: Георгиев, Гигов, Пенчев, Атанасов, Байраков, Манолов, Д. Костадинов (Петелов), Иванов, Сталев (Сл. Костадинов), Михайлов (Дончев)Тр.:Атанас Михайлов
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10967