Изявление от Венко Балтаджиев, кандидат за кмет на Община Велинград от ПП АБВ
Дата: Tuesday, September 15 @ 10:18:26 UTC
Topic:


Във връзка с местните избори, които ще се проведат на 25.10.2015 год. и относно кандидатурата на адв. Венко Димитров Балтаджиев за кмет на община Велинград, следва да се сведе до знанието на избирателите, членовете и симпатизантите на коалиция ПП АБВ и всички избиратели на община Велинград, че на Изпълнителен съвет на ПП АБВ, проведен на 08.09.2015 год. кандидатурата на адв. Венко Димитров Балтаджиев бе одобрена и същият ще се яви като представител на коалиция ПП Алтернатива за Българско Възраждане на местните избори в качеството си на кандидат за кмет на община Велинград.

Това бе официалното решение на ИС, на ПП АБВ, с което следва да се разсеят и най-малките съмнения относно участието на коалиция ПП АБВ в община Велинград със свой кандидат в лицето на адв. Венко Балтаджиев.
Относно взаимодействието на коалиция ПП АБВ с другите политически формации в община Велинград, заявили участие в местния вот, декларираме открит диалог и заявяваме готовност за провеждане на срещи и разговори с всеки заинтересован от вота кандидат, в това число и кандидати, издигнати от инициативни комитети.
Отправяме покана и към всички жители - избиратели на община Велинград, които проявяват политическа активност и са готови да работят за избирането на адв. Венко Балтаджиев за кмет на община Велинград, да се свържат с общинското ръководство или да посетят офиса на Общинската организация на ПП АБВ, който се намира в старата сграда на общинската администрация ет.2, офис №7.
Пожелаваме успех на всички участници на местните избори в община Велинград.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10995