МЕСТНИ ИЗБОРИ: Обръщение на ИК на Иван Лебанов за кмет
Дата: Wednesday, September 30 @ 11:24:11 UTC
Topic:


Скъпи съграждани,
Предстои ни важно решение - да изберем кмет на община Велинград.
Ние направихме нашия избор - за Иван Лебанов.
Ние сме хора като вас - граждани на община Велинград с различни професии, с различни нагласи, с различни предпочитания.

Обединява ни убеждението, че само кмет с достатъчен опит, с доказана компетентност, с вярна преценка и с модерни идеи може да отстоява интересите на общината ни в сложните години, които ни предстоят.
За нас такъв кмет вече с два мандата е Иван Лебанов.
Два успешни мандата, които преобразиха Велинград.
Ние му вярваме, уважаваме го и му имаме пълно доверие.
Иван Лебанов премина трудната проверка на властта и доказа, че може да води успешна политика за община Велинград, неотклонно, с необходимата отговорност и далновидност. Лебанов е знаещ, можещ и работещ човек. Той се е доказал като кмет, непрекъснато работи задълбочено и се отдава докрай. Честен човек е и обича Велинград повече от всичко. През целия си живот е работил само за Велинград и е дал достатъчно доказателства на хората, че се бори за една кауза - силна община - без да се влияе от партийни и други пристрастия. Лебанов е професионалист, зад него стоят не само името “Иван Лебанов” и кариерата му на най-изтъкнат състезател и треньор в зимните спортове, но и редица важни решения, осъществени в местното самоуправление. Той е добър администратор и е инициатор и разпоредител на редица важни проекти, осъществени в областта на общинското управление, инфраструктурите, спорта и туризма.
Всички ние знаем добре какви са нашите основните проблеми. Жителите на общината заслужават нещо още по-добро, освен това, което вече е постигнато. И ние виждаме, че от ден на ден обликът на Велинград и района се променя в положителна насока. Велинград създава своя модел за успех и е намерил нужния човек, който умее да управлява общината.
Това са много сериозни изисквания и ние си даваме сметка кой може да отговори на тях.
Иван Лебанов е показал, че може да води политика с характер, да бъде последователен в своите действия. Той умее да запазва поведение и да отстоява позиции, значими за дългосрочните интереси на Велинград и за местното ни общество като цяло.

Скъпи съграждани,
Ако ние, велинградчани, искаме общината ни да стане още по-силна и още по-устроена, имаме нужда от стабилност и приемственост, от доказан опит и проявена съзидателност. Иван Лебанов упражнява вече 8 години общинските си задължения компетентно, честно и отговорно. Ние му се доверяваме и го подкрепяме, за да остане Велинград в добри ръце.
Нека му дадем възможност да осъществи сериозните си намерения докрай! Да продължим "ВСИЧКИ ЗАЕДНО - ЧЕСТНО И ОТГОВОРНО"! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИВАН ЛЕБАНОВ С № 4!
ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ
за издигане на Иван Лебанов за кмет на община Велинград, 2015 г.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11034