“Втора младост на море”
Дата: Tuesday, October 06 @ 10:10:57 UTC
Topic:


По традиция и тази година в началото на месец септември се провед Държавното първенство “Втора младост на море”, а домакин на спортистите ветерани бе черноморският ни курорт Китен. И пак по традиция, активно участие в спортните празници взеха нашите представители от СК “Здраве и дълголетие” с председател Любка Зинкова. И тази година спортистите ветерани спазиха още една традиция - не се върнаха от Китен с “празни ръце”, защото Беди Хаджиева завоюва трето място в дисциплината “хвърляне на топка в цел”.


В дните на Държавното първенство в Китен се проведоха срещи на плажа, спортни надпревари, конкурси за Мис и Мистър “Втора младост”, “Най-елегантна дама” и “Най-елегантен господин”, “Най-красиви крака” и “Най-хармонично тяло”...
Нашите спортисти ветерани веднага след завръщането си започнаха да се готвят усилено за достойно представяне на 15 октомври във Варна, където ще се проведе Държавното първенство по гимнастика (композиции). Целта на нашия СК “Здраве и дълголетие” е да спечелят едно от първите 10 места, защото това ще им осигури участие през ноември в заключителния етап на първенството, което ще се проведе в зала “ Арена Армеец”. Пожелаваме им успех.
Веска Божкова

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11040