Вашите идеи в нашите ръце!
Дата: Tuesday, October 06 @ 10:38:02 UTC
Topic:


Изправени сме пред решителни избори, които ще определят посоката на развитие на Община Велинград в следващите 4 години. Искам да мога да Ви убедя колко е важна Вашата гражданска позиция за бъдещето на Велинград, за бъдещето на децата ни, за благосъстоянието на нашата община.


Ние, кандидатие за общински съветници от МК “Бъдеще за община Велинград”, Ви приканваме на 25 октомври да излезем, да отидем до урните и всички да гласуваме, защото само този, който гласува, показва, че е загрижен и може след това смело да критикува всяко едно управление. Убедени сме, че нашият екип е от амбициозни и можещи хора, отговорни и най-вече професионалисти в своята област. Затова и логото на кампания ни е “Вашите идеи в нашите ръце”, защото хората вече искат да им се говори по-малко, а повече да се работи и да им се показва това, което е направено.
Сега нас ни чака тежък изпит. Изпит, в който Вие ще задавате трудни въпроси: ще има ли достатъчно пари в общинския бюджет за култура, за спорт, за озеленаване, за ремонт на улиците не само в града, но и по селата? Как ще работим така, че да направим живота на всеки велинградчанин по-добър и по-спокоен в следващите 4 години?
Уверяваме ви, че за нас хората на община Велинград са най-голямото богатство и няма да пестим сили и енергия, за да стане общината ни по-добро място за живеене, за да може нашите деца и внуци да останат да живеят и работят в родния си край.
Ние, кандидатите за общински съветници от МК “Бъдеще за община Велинград”, ще водим позитивна кампания, без конфронтации. Това ще е кампания на отстояване на най-добрите идеи и практики. Искаме да реализираме вашите виждания за развитието на града и на селата от общината.
Управляващият трябва да има едно безценно качество и това е дарбата да слуша. Да слуша тогава, когато народът му говори и да убеждава чрез делата си. Днес трябват политици, които да не заливат с думи, а да работят и да действат.
Готови сме да отстояваме с всички законови средства позицията ”Против” рудодобива в община Велинград и запазването й като екологично чист регион.
Имаме проект за съкращаване обхвата на ”Синята зона” в града и въвеждане на sms паркиране. Търсим и проучваме всички възможни варианти за намаляване на популацията от бездомни кучета и изграждане на приют за настаняване на безстопансвените животни.
Ще предложим обособяване на безплатни интернет зони на обществени места в града и в населените места от общината.
Периодично ще искаме отчети и ще следим за правомерното и разумно управление на средствата в общинския бюджет.
В сътрудничество ще работим за създаването на условия и благоприятна среда за реализирането на проекти в областта на екологичното земеделие и животновъдството, семейния и селския туризъм.
Водещо за нас ще бъде възраждането на природен парк “Клептуза” и създаването на нови туристически атракции.
Подаваме ръка за партньорство и подкрепа на местния бизнес, неправителствени организации, съюзи и сдружения, за развитието и популяризирането на общината ни като туристическа дестинация.
Управленската ни програма предвижда още промени в ключови за общината сектори, за които имаме точни финансови разчети.
Ние сме готови да поемем отговорността за управлението на нашата община - ако Вие ни подкрепите на тези местни избори!
Нашият номер в интегралната бюлетина за избор на общински съветници е
№6.
Уверени сме, че вие - нашите съграждани, ще изберете реалното пред популисткото, професионализма и качествата на нашите кандидати пред статуквото за назначаване на партийни активисти в управлението. Нашата кауза е Велинград и всички вие, хората от нашата община!

Дияна Кехайова, кандидат за общински съветник от МК “Бъдеще за община Велинград”

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11054