ЗА разумния избор!
Дата: Tuesday, October 06 @ 10:40:44 UTC
Topic:


Аз съм Ангел Манолов и съм кандидат за кмет на община Велинград.
Кандидатирам се, защото вярвам, че заедно можем да подобрим живота си и да дадем повече възможности на нашите деца. Имам подкрепата на семейството ми, на приятелите ми, на колегите и на всички мои съграждани, за които коректност, професионализъм, отговорност, авторитет, морал не са просто празни думи, а са идеи, начин на живот, принципи.


За мен да помагам е въпрос на вътрешно убеждение, което няма нищо общо с желанието ми да вляза в местната политика. Помагал съм винаги, както и с каквото мога, ще го правя и вбъдеще, без значение какъв ще е резултатът от тези местни избори.
Хората, който ме познават, знаят, че през годините не съм върнал никого - напротив, сам или с усилията на мои съмишленици сме търсили начини да помогнем. Затова съм горд, че като член на Сдружението на хотелиерите и ресторьорите, Произведено в България, Българо-немска камара на индустиалците, Асоциация на Спа и Уелнес туризма съм защитавал и рекламирал Велинград и нашия регион като туристически център. Чрез членството ми в Ротари клуб съм участвала в поредица от дарителски акции за подпомагане на талантливи деца, на хора с увреждания, за провеждането на фолклорни фестивали и съм носител на наградата “Пол Харис Фелоу”.
Радвам се, когато децата в нашия град са щастливи и имат поле за изява. Поради тази причина ежегодно подпомагам детските градини, дома за децата в неравностойно положение, член съм на управителния съвет на Помощно училище “Драган Манчов”, а като бивш оркестрант помогам на Представителния духов орекстър, подкрепям и младежкия театър с немски език при училище “Св.св. Кирил и Методий”.
Благодарен съм на Господ за това, което имам и се стремя да го споделя и с другите. Помагам и съм сред основните дарители на църквата ”Успение Богородично”. Моя е инициативата за външното осветление на храма - идея, за чиято реализация съм получил подкрепа и помощ и от други хора.
Обичам града си и познавам до болка проблемите му. Имам воля, решителност и потенциал да търся и да намирам решения на проблемите, да работя в сътрудничество с всички единомислещи, да търся и да се вслушвам, да бъда разумен. И с разум, стъпка по стъпка и с ваша подкрепа, да вървим напред.
Кандидатирам се за кмет с ясна позиция по няколко важни за региона ни теми:
* Категорично съм против рудодобива в региона. Тази позиция отстоявам и защитавам много преди да реша да вляза в политиката. Това не се е променило и няма да се промени, независимо от крайния резултат от изборите. В Община Велинград могат да се разкриват нови работни места от алтернативи проекти в областта на екоземеделие, животновъдство, дървопреработвателна промишленост, алтернатвен и селски туризъм, културен, исторически, конгресен и фестивален туризъм.
* Получили сме от природата безценни и уникални дарове - длъжни сме да се грижим за тях и да ги пазим. Минералните води са за всички, затова и ще работя така, че този дар да се използва с приоритетност за общественополезни проекти. Обществените чешми да бъдат запазени.
* С уважение към хората от третата вързаст, нашите родители. Ще бъда готов да чувам болките им и ще работя, така че те да се чувстват по-щастливи и да се радват на спокойни старини. Не по-малка грижа, внимание и подкрепа имат и младите хора - създаването на повече възможности и по-добри условия за масов спорт ще бъде приоритетно за мен
* Аз съм за съществуването и запазването на общинската болница като такава.
* Няма да се отказвам от идеята за нова визя на Клептуза. Няма да спра да търся и проучвам всички възможни варианти за осигуряване на финансиране за такъв мащабен проект.

Ако вашите виждания за бъдещето на Велинград и региона съвпадат с моите. Ако идеите ни са общи, ако и вие сте хора на действието, а не на приказките, значи можем да работим заедно "ЗА" бъдещето на Велинград и общината.

Моят номер в интегралната бюлетина за избор на кмета на община е №9

Велинград и всички ние заслужаваме повече!

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11055