ГЕРБ организира футболен турнир
Дата: Thursday, October 15 @ 15:03:22 UTC
Topic:


По инициатива на Младежи ГЕРБ - Велинград на игрище Кална баня на 3 октомври стартира благотворителен футболен турнир. В него участваха 10 отбора от по 6 души, а системата на игра бе всеки срещу всеки. Сред футболистите се наредиха народният представител Димитър Гечев, кандидатът за кмет на Община Велинград Костадин Коев, кандидати за съветници от листата на ПП ГЕРБ, много младежи.


“С тази инициатива ПП ГЕРБ показва колко е важен спортът за развитието на младите хора, защото това е един от начините те да бъдат откъснати от пороците на съвремието, да са по-отговорни и дисциплинирани. Като бъдещ кмет на Община Велинград поемам ангажимента да работя, заедно с моите съветници, за изграждането на спортен център със свободен достъп за всички. В него ще има игрища за отборните спортове, тенис кортове и др.” - с тези думи на К. Коев стартира турнира. Неговият отбор “Докторите” поведе с 1:0, като първият гол бе дело на кандидата за кмет.
Победителите в турнира след 23 оспорвани мача станаха отбор “Ръгачите”, втори отбор “Младост”, а на трето място се класираха “Чепинските тигри”.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11059