“ЗАЕДНО ЗА ВЕЛИНГРАД”
Дата: Thursday, October 15 @ 15:24:15 UTC
Topic:


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Дойде времето, когато най-накрая трябва да осъзнаем какво означава думата ЗАЕДНО! И не само да я осъзнаем, а и да я приложим в действие! Заради прекрасния ни град, заради хората, които след толкова години на преход искат най-накрая да живеят така, както заслужават! И най-важното - заради бъдещето на нашите деца! Дойде време, когато младите хора решиха да вземат в ръце съдбата си!

Да не стоят безучастно и да докажат, че са умни, образовани и ще успеят, защото са ЗАЕДНО! Затова създадохме Местна коалиция “Заедно за Велинград”! Ще им помагаме и ние, които досега се борихме рамо до рамо и вече имаме опит в управлението на нашия град.
Никой от нас не се бори, за да стане кмет. Ние издигаме листа за съветници, защото истинската власт и правомощия са в ръцете на Общинския съвет - в ръцете на всички нас! Защото те са призвани да упражняват контрол над кмета и да изискват от него да работи за всички, като спазва законите. Общинският съвет е гласът на всички нас!
Казват, че младостта ще спаси света. И ние вярваме в това! Средната възраст на хората в нашата листа е 35 години! Това са вашите синове и дъщери, които искат да кажат НЕ на всичко, което се е случвало и не се е случило досега в нашия град. Повярвайте им! Доверете се на знанията, енергията и на желанието им да направят света, в който живеем, по-добър!
Ние заставаме рамо до рамо не заради постове, пари и облаги! Ние заставаме ЗАЕДНО, за да докажем, че можем и знаем как да се сбъднат мечтите на хората. Ние заставаме ЗАЕДНО, защото не искаме приятелите ни да бягат в Германия и Испания. Ние заставаме ЗАЕДНО, защото искаме да живеем тук и сега! Искаме да останем и да бъдем ЗАЕДНО със семействата си! В града, който обичаме!
Ние заставаме “ЗАЕДНО ЗА ВЕЛИНГРАД”!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11072