Обръщение на д-р Костадин Коев кандидат за кмет на Община Велинград от ПП ГЕРБ
Дата: Tuesday, October 20 @ 11:01:01 UTC
Topic:


Уважаеми велинградчани,
Предизборната кампания е към своя край. В рамките на 30 дни се постарах да се срещна лично с повечето от вас. Чух вашия глас, вашите болки и проблеми. Разбрах какво очаквате от новия кмет. Разбрах какво не искате повече да се случва в града и общината. Бях искрен с вас. На никого не дадох празни надежди и обещания, защото вярвам, че управлението на първо място е отговорност. Постоянно търсих вашите мнения и съвети и се стараех да предложа работещите решения. Водих толерантна и позитивна предизборна кампания, защото съм убеден, че интелектът и културата на велинградчани я заслужават.


И видях, казахте ми, показахте ми - велинградчани не са се обезкуражили. Не са се отказали от вярата, че на тях принадлежи красивият ни град.
Знам, че най-трудното тепърва предстои, тъй като пред нас стои предизвикателството да превърнем Велинград в стабилна, работеща и развиваща се община. Но това не ме притеснява, защото съм свикнал да работя и защото мога да разчитам на помощта на хората до мен.
Благодаря на всички приятели и симпатизанти, които се включиха в нашата кампания. Благодаря и на всички онези, които със своите съвети и препоръки ни помогнаха да направим една разумна и реалистична програма за управление и развитие на Велинград.
По време на кампанията многократно си спомнях мъдрите думи на един от големите синове на Родопите - Николай Хайтов от “Мъжки времена”: “Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш!”
Обръщам се към всички вас, които искате промяната. На 25 октомври ние заедно можем да я започнем. С гласа на всеки велинградчанин. С вашия глас! С гласа на приятелите, на семейството, на всеки, който иска сам да решава и да определя живота си.
И съм убеден, че ще го направим. Заради нас, заради децата и внуците ни, заради Велинград! Време е!
С уважение: Костадин Коев

Камен Фурнаджиев, математик: Много години ние във Велинград не случвахме на кмет. В лицето на Костадин Коев най-сетне имаме шанса да изберем наистина свестен човек за градоначалник. Не познавам д-р Коев от много отдавна, но имам чувството и мисля, че общината ще намери своя истински стопанин. Бяха ми достатъчни само няколко разговора с него, за да се убедя, че той е добър и почтен човек. Тези хора лесно се разпознават. А и се оказа, че не съм единственият, който мисли така, което ме радва. В последните няколко избора все ни се налагаше да гласуваме за по-малкото зло и всички можем да видим какви са резултатите от това. Сега, благодарение на Костадин Коев, за пръв път от доста време насам имаме възможност да избираме не по-малкото зло, а подходящия и необходимия на Велинград кмет. На изборите на 25 октомври имаме възможността да затворим страницата на миналото и да продължим напред на чисто.

Любoмир Греков, адвокат: Аз съм велинградски зет и волю неволю ми се налага почти всяка събота и неделя да съм тук със съпругата ми Елена и детето. Но извън шегата, следя внимателно това, което се случва в града. И никак не ми харесва как се развива Велинград през последните години. Вместо да развива потенциала си, градът запада и не съм единственият, който споделя тези наблюдения. В хората от ГЕРБ, които познавам и в кандидата за кмет Костадин Коев виждам потенциал и възможности градът да тръгне напред. Две неща са много важни според мен. При тях има стратегическо мислене за развитието на общината, което е абсолютно задължително условие да се тръгне в правилната посока. Другото нещо е отговорното отношение към закона. Като адвокат смятам, че това ще бъде една от най-положителните промени, които ще се случат, ако Костадин Коев стане кмет. Много съжалявам, че няма да мога да гласувам във Велинград, защото ГЕРБ и Костадин Коев си заслужава да бъдат подкрепени.

Димо Тонев, бивш капитан на националния отбор по волейбол, почетен гражданин на Велинград: Освен че Велинград е родното ми място, градът ми е дал много - и среда, и възпитание. Винаги с удоволствие си идвам и не съм никак безразличен към това, което се случва тук. Затова с интерес се запознах с идеите на Костадин Коев и неговия екип за развитието на спорта във Велинград. Изграждането на Общински спортен комплекс е стъпка в правилната посока, за да се развиват местните таланти и да се задържат младите хора в града. Тези дни всички се радваме на успехите на нашите волейболисти. И когато политиците и държавата се ангажират със спорта, съм сигурен, че ще имаме и занапред поводи да се гордеем. Сегашното правителството показва сериозен ангажимент към спорта и съм убеден, че в партньорство с Костадин Коев и неговия екип, които имат и идеи, и амбиция, резултатите ще бъдат налице.

д-р Димитър Катранджиев, приятел и бизнесмен: С Динко сме приятели от деца. Бяхме заедно и в училището, и в университета. През всичките тези години той си остана същият и затова запази всичките си приятелства. Той е много точен човек, на когото можеш да имаш пълно доверие. У Динко откривам едни от най-важните качества, които един добър кмет трябва да притежава. На първо място, той е изключително отговорен и не спира, докато не довърши нещата докрай и ги направи, както трябва. И нещо много важно - Динко е екипен играч, който умее да общува с хората и да създава приятели и партньори.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11095