Вашите идеи в нашите ръце!
Дата: Tuesday, October 20 @ 11:13:12 UTC
Topic:


Влязох в състезанието за кмет на Община Велинград с “чисти ръце”. Не ме изкушават задкулисните игри в политиката.
Заедно със съветниците от МК “Бъдеще за Община Велинград” заявихме, че ще водим тази кампания без “удари под кръста”. Не сме използвали компромати и няма да използваме такива до нейния край. Няма да се поддаваме на провокации, нито ще водим “компроматна война”. Това са похватите на слабите и страхливите. Зад нас не се крият партии, не участваме в тайни споразумения и предварителни договорки.


В тази кампания ние показваме себе си, лицата си, достойнството си, желанието си да работим заедно, честно, без задкулисия - “ЗА” Велинград. Гласувайте с разум и решете!
С уважение:
Ангел Манолов, независим кандидат за кмет на Община Велинград и кандидат съветниците от МК “Бъдеще за Община Велинград”

Ние, кандидатите за общински съветници от Местна коалиция “Бъдеще за община Велинград”: *Ще отстояваме с всички законови средства позицията ”Против” рудодобива в община Велинград и запазването й като екологично чист регион.
*Ще внесем за гласуване проект за съкращаване обхвата на ”Синята зона” във Велинград и за въвеждане на sms паркиране.
*Ще търсим и проучваме всички възможни варианти за намаляване на популацията от бездомни кучета и изграждане на приют за настаняване на безстопанствените животни.
*Ще работим за обособяване на безплатни интернет зони на обществени места в града и в населените места от общината.
*Ще следим за правомерното и разумно управление на средствата в общинския бюджет.
*Ще работим за създаването на условия и благоприятна среда за реализирането на проекти в областта на екологичното земеделие и животновъдството, семейния и селския туризъм.
*Ще партнираме и подкрепяме местния бизнес,неправителствени организации, съюзи и сдружения за развитието и популяризирането на общината ни като туристическа дестинация.
*Ще работим за възраждане на природен парк “Клептуза” и създаване на нови туристически атракции.

МК “Бъдеще за община Велинград” № 6 в интегралната бюлетини за избор на общински съветници

ОБРЪЩЕНИЕ от Сдружение “Произведено в България - съюз на малкия и среден бизнес”
Сдружение “Произведено в България - съюз на малкия и среден бизнес” счита, че развитието на отделните региони и общини е важно условие за икономическия просперитет на страната. В една работеща и добре управлявана община се създават най-добрите условия за развитие на малките и средни предприятия, които са в основата и на нейния просперитет. Това важи в още по-голяма степен за райони, където майката природа ги е дарила щедро с неземна красота, уникални природни и подземни богатства, предприемчиви и работливи граждани. Велинград е точно такава община и не случайно тя постепенно се превърна в любимо място за отдих, почивка и лечение да десетки хиляди български и чужди гости. Това, което обаче пречи на Велинград да се превърне в първокласен и целогодишен курорт от световна величина, е липсата на визия за развитието на общината, последователната работа за подобряване на инфраструктурата на града, умелото управление на финансите на общината, привличането и прозрачното и целесъобразно разходване на европейски средства в полза на обществото.
Но за да стане това е нужен можещ и знаещ човек, доказал, че е способен да гради и развива бизнес, да управлява хора и процеси. Човек, който да посвети време, усилия, воля за формулиране на значими за обществото цели и да работи за тяхната реализация. Като такъв човек съюз “Произведено в България” припознава Ангел Манолов, кандидат за кмет на община Велинград за местните избори на 25 октомври 2015г. Той е един от нас. Едва ли г-н Манолов има нужда от представяне. С делата си той е доказал на какво е способен. Дайте му възможност да направи това и за Велинград.
Гласувайте с №9 в интегралната бюлетина за избор на кмет на община.

ПИСМО-ПОДКРЕПА от Национална асоциация по СПА и уелнес туризъм
От името на Управителния Съвет, както и от името на членовете на Национална асоциация по СПА и уелнес туризъм (НАСТ), с настоящето бихме желали да изразим нашата подкрепа за независимата кандидатура на г-н Ангел Манолов за кмет на Община Велинград.
Г-н Ангел Манолов е един от основателите на НАСТ. Повече от 10 години, спазвайки основната мисия, визия и цели на сдружението, Ангел Манолов е участвал най-дейно и активно като инициатор и съорганизатор на многобройните мероприятия и форуми, организирани на национално и международно ниво, с цел получаване на най-нова и полезна информация за насоките, водещите тенденции и новостите в развитието на СПА и уелнес индустрията.
Категорично заявяваме нашата подкрепа и доверие към г-н Ангел Манолов, като считаме неговата кандидатура за най-добрата. В негово лице градът и целият регион ще имат един честен и достоен кмет, доказал се управленец. Познавайки неговата упоритост и усърдие в работата, сме сигурни, че той ще изпълни всички поети ангажименти. В лицето на Ангел Манолов Национална асоциация по СПА и уелнес туризъм (НАСТ) вижда партньор по пътя към превръщането на Велинград в истинска национална и балканска СПА столица, с развит исторически, културен и конгресен туризъм. КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11098