СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.10.15
Дата: Tuesday, October 20 @ 11:16:03 UTC
Topic:


Х ФАКТОР Велинградското трио “Парадайз” от вокална група “Караоке” се пребори с конкуренцията в най-големия музикален формат “Х Фактор” и се класира за участие в първия от концертите на живо. Ваня Средкова, Наташа Златева и Сонай Юсеин имат нужда от нашата подкрепа - нека ги подкрепим вечерта на 20 октомври 2015 г. Те пеят за нас и го заслужават!СТОП При полицейска проверка в Драгиново водач на автомобил BMW не е спрял на стоп-палка и продължил. Автопатрулът тръгнал след колата и не след дълго тя спряла внезапно, изскочили трима младежи и побягнали в различни посоки. Задържан е 20-годишният драгиновец Н.С., но се оказало, че той е бил пътник в колата. Шофьорът Ц.Т. на 27 г. се укрива от органите на реда и е обявен за издирване.

МАЛОМЕРНИ На извънредната си сесия на 17 октомври Общинският съвет утвърди две маломерни паралелки в СОУ “Христо Смиренски” в Света Петка. Те са в трети и четвърти клас, като общината ще дофинансира общо 3 бройки за ученици.

ДАРЕНИЕ Младата художничка от Велинград Мария Вълчева дари три свои картини на местната Художествена галерия. Картините са оригинални илюстрации към стихове на Златна Костова.

КНИГА Новата книга Благословени от Орфей” на краеведа Петър Гелин ще бъде представена на 20 октомври 2015 г. (вторник) в Карагьозовата къща в Ракитово. Книгата разказва интересни факти от историята на музикалния живот в Ракитово.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11101