Балкански СПА “Оскар” за д-р Беличенова
Дата: Tuesday, October 27 @ 17:39:06 UTC
Topic:


На грандиозна церемония в Народния македонски театър в Скопие бяха раздадени Седмите Балкански СПА награди, известни като Балканските СПА “Оскари”. 15 номинирани в различни категории от Румъния, Гърция, Турция, България, Сърбия, Косово, Македония, Босна и Херцеговина получиха кристални статуетки и златни сертификати. За гордост на Велинград сред тях бе нашата съгражданка д-р Таня Беличенова, която бе удостоена със специалната награда за цялостен принос за развитието на СПА индустрията в България и на Балканите.


След завръщането си в България д-р Беличенова сподели, че е била много изненадана от високото отличие и много развълнувана от факта, че то е признание не само за нейния труд, а и за Велинград като СПА столица на Балканите - факт, който е бил подчертан и от организаторите на събитието, и в нейното благодарствено слово. За д-р Беличенова това е поредното от дълга поредица престижни отличия като “СПА мениджър на годината”, наградата за иновации в СПА индустриятаот БУБСПА, грамотата от Европейската СПА асоциация и др. Ценна е и оценката на международното жури, съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници с председател д-р Силвия Паскалева - европейски СПА експерт. Според тази оценка д-р Беличенова е не само доайен на СПА индустрията във Велинград и България, а и нейн гуру и патриарх на Балканите.
От България за най-добра СПА верига на Балканите бе наградена "Виктория СПА" на Виктория Кесаровска, която има СПА център и във Велинград. “Натура бисе“ от Барселона получи награда за най-добър СПА продукт. В същата категория бе отличена и алкалната вода “Адва”. Новият хотел “Монте Кристо” в Благоевград получи почетна статуетка на Балканите.
Организатор на Седмите Балкански СПА награди е българският експерт Николай Диковски. Наградените на церемонията в Скопие, сред които е и д-р Беличенова, получават възможност да участват на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат през февруари в Лондон.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11113