КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 26.10.15
Дата: Tuesday, October 27 @ 17:46:05 UTC
Topic:


МОТОПЕД Мъж на 67 години от Велинград с инициали Г. М. блъсна с мотопед 54-годишна жена и избяга от местопроизшествието. Случката се е разиграла на улица във Велинград на 21 октомври. Пострадалата Г. П. от Ракитово е закарана в болницата със счупена ключица. По-късно полицията е издирила виновника, който е задържан за 24 часа в ареста и срещу него е образувано бързо производство.КАТАСТРОФА Катастрофа затвори за часове пътя Юндола - Якоруда в петък, 23 октомври. При сблъсъка на бус “Мерцедес” и камион са ранени трима от пътуващите.

ДЪРВА 6 кубика широколистни дърва са открити на 21 октомври при проверка на товарен бус “Мерцедес”, управляван от 35-годишния велинградчанин И. Б. Количеството и видът на дървата не са съответствали на описаните в превозния билет. Бусът и дървесината са иззети на съхранение в горското стопанство, води се бързо производство.

МРЕЖИ Две бракониерски мрежи с обща дължина 140 метра са открити от инспектори на ИАРА в местностите “Содата” и “Орлино” край язовир “Доспат”. Мрежите са иззети, съставени са актове срещу неизвестен извършител.

КРАЖБА В Ракитово бе задържан 18-годишен младеж с инициали Т. Д. Той е откраднал 274 лева от дома на 54-годишната Г. В., след което успял да избяга през терасата на жилището. Крадецът е прибран за денонощие в ареста.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11115