Ангел Манолов: За нас това е победа на гражданското общество
Дата: Tuesday, October 27 @ 17:52:19 UTC
Topic:


Независимият кандидат за кмет на Община Велинград Ангел Манолов записа исторически резултат. Той остана трети в кметската битка, но за първи път в нашата община кандидат-кмет, зад който не стои голяма политическа сила, успява да събере толкова голяма подкрепа .Ето какво сподели Ангел Манолов за читателите на “Темпо”:

“За нас това е победа на гражданското общество,отстояващо своята позиция, на младите и високо интелигентните хора, които ни подкрепяха през цялото време. Това са хора, които не продават идеите си и затова ще продължим да работим по същия начин - честно и открито в името на тези идеи.
Сдружение, което бе създадено за 30 дни, успя да обърка сметките на 100-годишна партия и на партия, която е на власт. Всички млади и разумно мислещи хора, които са с нас, са за запазване на гражданското сдружение и занапред да продължим да се стремим към промяна. По време на предизборната кампания никой друг не понесе толкова компромати и удари, но ние направихме чиста, европейска кампания - без нечисти сделки и договорки, без натиск и заплахи за уволнения, неплащане, недоставяне на дървен материал и други подобни практики, на които станахме свидетели и в изборния ден, който в нашата община приличаше на открит битпазар.
Тук сме, има ни - младите, отговорните, интелигентните трезвомислещите хора. Гражданското общество в нашата община вече не е мълчаливо и плахо, напротив - смятам, че оттук нататък неговият глас ще се чува все по-силно.
Тук е моментът да благодаря на целия екип, с който работихме заедно през изминалия месец. Това са хора,които докрай отстояваха позицията си и нито за миг не се подадоха на нападки и компромати. Благодаря, че ви има!
Очертава се сериозен резултат за Местната коалиция “Бъдеще за Община Велинград” в новия Общински съвет, така че ще продължим да работим честно, отговорно. Ще използваме всяка възможност да се борим за нашите идеи и за абсолютна прозрачност при взимането на решения в общината.”
На наш въпрос, че той държи ключа за балотажа, г-н Ангел Манолов отговори: “Хората, които са ни подкрепили, са дали своя вот за личности. Тези хора са обединени от идеите на гражданското общество, за които и занапред ще работим. Убеден съм, че е настъпил моментът мислещите и имащи воля за позитивна промяна жители на община Велинград да са най-големият коректив на местното управление.”
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11122