Иван Лебанов - независим кандидат за кмет на община Велинград
Дата: Tuesday, October 27 @ 18:11:40 UTC
Topic:


Уважаеми съграждани,
Отново искам да ви благодаря за подкрепата и доверието и да изразя гордостта си от вашия вот. Днес е времето, в което трябва да сложим на масата всичко, за да потърсим своята истина.
Отворете прозореца на вашия дом и вижте новите придобивки, разходете се в новите паркове и спортни площадки - истината е пред очите ви. Не се поддавайте на манипулации и направете правилния избор. За себе си знам - не съм ви давал напразни обещания, не съм ви лъгал!!!


Аз и моят екип запазихме и ще продължим да опазваме общинската собственост - Общинската болница, Централен минерален плаж, Общинските пазари в полза на хората. И най-важното, ще продължим да работим за подобряване на инфраструктурата - водоснабдяване, канализация, асфалтиране, осветление, за което има изработени проекти и осигурено финансиране в рамките 16 млн.лв. Затова отново искам вашето доверие, за да довърша започнатото.
Призовавам всички велинградчани да гласуват, защото нашият вот е едновременно оценка за състоянието на Велинград и проекция на нашия път в следващите четири години. Гласувайте, защото само така демокрацията е жива и нагласеният вот на партийните централи олеква. Докажете, че не Ви е безразлично кой ще управлява Общината и не забравяйте - в деня на изборите всички сме равни, всеки от нас ще държи в ръцете си една бюлетина.
Моята визия за Велинград е ясна и конкретна, както всичките ми начинания. Ще следвам цели, които имат измерими критерии. Аз направих своя отчет към вас, защото добрият ръководител говори с цифри.
Целта ми е да продължа започнатото в града и общината, да продължа да създавам благоприятна за инвеститори среда - напълно съм наясно какво значение има увеличаването на броя на работните места и намаляването на безработицата в общината.
Няма да допускам сделки, ограбващи Велинград. Изборът за кмет на Велинград е избор за добър ръководител, избор за съвестен и грижовен стопанин.
В моя живот съм доказал, че съм последователен, честен и отговорен.
Горд съм, че съм велинградчанин и знам, че заедно можем да продължим - честно и отговорно!
С уважение: Иван Лебанов

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11125