ДПС иска да е първа сила на евроизборите във Велинград
Дата: Tuesday, May 08 @ 08:22:50 UTC
Topic: Политика


Лидерът на ДПС Ахмед Доган пристигна във Велинград на 30 април, за да даде официален старт на предизборната кампания в нашата община. Г-н Доган със спортно яке и шапка и активисти на движението начело с водачката на листата за европейски депутати Филиз Хюсменова дойдоха с голям автобус, върху който бе изписан номерът на бюлетината на ДПС. В чест на височайшата визита Велинград осъмна с плакати на ДПС, разлепени и по места, където това не е разрешено - на жп-моста на входа на града, по всички ел. стълбове в индустриалната зона и т.н.
Пред сградата на общината Ахмед Доган бе посрещнат от кмета на Велинград Стоян Дулев, който бе избран с решаващите гласове на ДПС и сега участва в предизборната среща и остана сред официалните лица на трибуната. Голямата зала на общината бе пълна с привърженици на ДПС от общините Велинград и Ракитово, присъстваха зам.-областният управител Юмер Хамза и областният председател на ДПС Ахмед Хаджийски.
Срещата започна с концерт на струнния квартет “Интро”, а водещ бе Богдан Томов. В речта си Ахмед Доган неколкократно подчерта, че ДПС е партия на всички граждани на България. Той представи листата с кандидатите за евродепутати, изтъквайки, че 50% от тях изповядват мюсюлманска, а 50% християнска религия. Задачата на ДПС е да вкара максимален брой депутати в групата на либералния алианс в Европейския параламент. Към присъстващите в залата се обърнаха с призив за изборна победа на ДПС в община Велинград Филиз Хюсменова, Христо Бисеров, Фидел Беев. След края на мероприятието г-н Доган бе изпратен до автобуса от Ф. Беев и от местния лидер на БЗНС Георги Велев.
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2297