КРИМИ ХРОНИКА 08.05.12
Дата: Tuesday, May 08 @ 08:31:16 UTC
Topic: Криминална хроника


ДЪРВЕСИНА На Горския пункт във Велинград на 3 май е задържан шофьор от Мадан, който е превозвал с “Ивеко” около 7 кубика фасониран дървен материал. Дървесината е била без контролна горска марка, а камионът без превозни документи. Водачът е останал в ареста 24 часа, стоката е иззета и се води бързо производство.ЗАКАНИ 59-годишният Р. Р. от Костандово е прибран зад решетките от полицейски патрул вечерта на 30 април. В заведение той е отправил закани за убийство срещу 42-годишния си съграждани К. К., срещу когото е насочил законно притежаван боен пистолет “Макаров”. Органите на реда са иззели оръжието.

БАНДЕРОЛИ При проверка в дома на Р. М., на 50 години, от Юндола полицията е открила и конфискувала 150 кутии цигари без бандерол. Срещу мъжа, който е задържан за денонощие в ареста, е образувано бързо производство.

АЛКОХОЛ На 2 май полицията е задържала във Велинград поредния шофьор, седнал зад волана след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел, че 32-годишният водач на “БМВ” Г. Г. шофирал с 1.68 промила алкохол.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7247