ИЗБОРИ’2013: 02,04,13
Дата: Tuesday, April 02 @ 10:01:20 UTC
Topic: Обектив


БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ Партия “България на гражданите” обяви кои ще са водачите на листи във всички избирателни райони. Начело на листата в 13 Пазарджишки избирателен район е проф. Велислав Минеков, който ще води и листата в Кърджали. Проф. Минеков е един от основателите на партията в Пазарджик, по професия е скулптор, секретар на Съюза на българските художници.ДСБ На 4 април (четвъртък) от 18 часа в залата на Художествената галерия във Велинград ще се проведе среща с генерал Атанас Атанасов, за когото се очаква да оглави листа в нашия избирателен район. Организаторите от ДСБ обявиха, че темата на разговора ще бъдат предизвикателствата пред националната сигурност и кризата като възможност за реформи.

КОМИСИИ Централната избирателна комисия (ЦИК) определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) за област Пазарджик. Председател на 13-членната РИК - Пазарджик е Десислава Герова-Тодорова, зам.-председател Елена Попова, а секретар Сергей Кичиков. Комисията проведе първото си заседание на 29 март и определи отговорници за всяка от общините. За Велинград и Ракитово ще отговорят Йордан Кожухаров и Георги Добрев. Започва и определянето на състава на секционните избирателни комисии (СИК). С кметска заповед преговорите между парламентарно представените политически сили за състава на ЦИК за община Велинград са насрочени за 3 април 2013 г.

СПИСЪЦИ Кметът на община Велинград Иван Лебанов издаде две заповеди във връзка с предстоящите избори. С първата са определени местата за обявяване на избирателните списъци, а с втората - местата, на които партиите и коалициите ще имат право да поставят агитационни материали в хода на кампанията.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8224