Танцьорите със стартове в Солун и Пловдив
Дата: Tuesday, April 09 @ 08:16:33 UTC
Topic:


В два последователни уикенда танцьорите от “Импулс” се състезаваха на Откритото първенство на Гърция в Солун и в старт за Купа България в Пловдив.
Greek Open 2013 се проведе на 30 март с традиционното сериозно международно участието на състезатели от Европа. 60 двойки се бориха в най-престижната част на турнира, в която Коста Каракашан - Даниела Макнева се класираха на 14-то място в стандарта и на 27-мо в латина, Антон Христов - Симона Христова станаха десети в стандарта и 40-ти в латина, Георги Ганев - Мария Ангелова се наредиха на 18-то място в стандартните танци.


Два сребърни медала в Солун спечелиха Николай Еличин - Яна Янушева в групата на юношите с 3 танца. При юношите с 5 танца най-предно класиране за “Импулс” записаха Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова с две четвърти места. Повечето от двойките на КСТ “Импулс” влязоха във финалните шестици, което е успех на фона на голямата конкуренция.
На 7 април в Пловдив се проведе Откритият турнир “Алекс 2013”. Във възрастовата група 15D Героги Кининчев - Йоанна Сукиязова спечелиха златните медали, а на пето място са Николай Кавръков - Виктория Манева. В 15С Кирил Забурдяев - Мартина Хулянова се класираха на четвърто място. В 18 В+В в стандартните танци Иван Караджов - Мона Виделова взеха сребърните медали, а Петко Спасов - Спасимира Пандева заеха петата позиция.
В старта за Купа България при юноши младша възраст Борис Даскалов - Диана Енчева спечелиха златните медали в стандартните танци и пето място в латина. В следващата възрастова група на юноши старша възраст Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова взеха пето и седмо място съответно в латина и стандарт.
В групата на младежите две двойки на КСТ “Импулс” спечелиха медали в стандартните танци: сребро за Александър Георгиев - Венцислава Бормалйска и бронз за Коста Каракашан - Даниела Макнева. На четвърта позиция се нареди още една двойка на клуба Иван Караджов - Мона Виделова. В латина Коста Каракашан - Даниела Макнева са пети, а Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска шести.
Клуб за спортни танци “Импулс” се готви за домакинството на традиционния турнир за Купа Пазарджик, който ще се състои на 20 април 2013 г.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8229