Успех за децата на “Чепинец”
Дата: Tuesday, April 16 @ 08:20:21 UTC
Topic:


Детският футболен отбор на Чепинец се представи отлично на ежегодния турнир “Децата и футболът”, който се проведе на 10 и 11 април в Пазарджик. Водените от треньора Ангел Минчев млади футболни надежди спечелиха второ място, като постигнаха 2 победи и една загуба.


Първата победа дойде срещу “Левски” (Паталеница) с резултат 5:1. Веднага след нея “Чепинец” загуби от “Балкан” (Варвара) с 1:4, който мач обаче бе белязан от скандал, след като се установи, че в тима от пазарджишкото село е имало нередовни състезатели. Въпреки това резултатът бе зачетен и велинградчани играха за трето и четвърто място със състава на “Марица” (Белово). Там те безапелационно се разправиха със своите съперници с резултат 8:0, а след като организаторите извадиха нередовния отбор на “Балкан”, в крайна сметка “Чепинец” завърши на 2-ро място в крайното класиране.
Успехите на тима не спряха до тук. Двама състезатели бяха отличени с индивидуални награди. Тошко Пашомов грабна приза за най-добър играч на турнира и за голмайстор, а в категорията “Най-техничен състезател” бе отличен Светослав Арнаудов.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8250