КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 16.04.13
Дата: Tuesday, April 16 @ 08:56:56 UTC
Topic: Криминална хроника


ТАКСИ Проверка на полицията на 12 април залови нелегално такси в центъра на Велинград. Шофьорът с инициали Т. С., на 66 години, управлявал лек автомобил “Мерцедес” без разрешително за таксиметрова дейност. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа, колата е иззета и по случая е образувано бързо производство.КРАЖБА Трима младежи са задържани от полицията за кражба. 18-годишният И. К. и две момчета на 14 и 16 години са задигнали метални платна от ограда на частна фирма във Велинград. Те са прекарали по 24 часа в ареста и срещу тях се води бързо полицейско производство.

ПРОМИЛИ 56-годишният Р. Ш. е задържан от пътната полиция във Велинград. Проверката с дрегер е показала, че на 9 април той е шофирал лек автомобил “Волво” с 2.05 промила алкохол. Нарушителят е престоял едно денонощие зад решетките, образувано е незабавно производство.

КАТАСТРОФА Шофьор на камион предизвика катастрофа и временно затваряне на пътя Белово - Юндола на 11 април. 30-годишният А. К. от село Конаре е предприел неправилно изпреварване на лек автомобил “Шкода”. Последвалата проба с дрегер отчела, че е подкарал камиона с 1.87 промила алкохол.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8260