Затвориха дефилето за седмица
Дата: Tuesday, April 23 @ 09:16:02 UTC
Topic:


Сутринта на 18 април бе затворен движението на моторни превозни средства пътният участък от село Варвара до гара Костандово. Агенция “Пътна инфраструктура” обяви затварянето в късния следобед на 17 април и липсата на навременна информация обърка плановете на доста шофьори.


Мярката се налага поради извършване на строително-ремонтни дейности. От пътната агенция и препоръчват водачите да използват за обходен маршрут път Септемврийски ханчета - Белово - Юндола - Велинград. Пътят Пазарджик - Пещера - Батак - Велинград е отворен само за движение на леки автомобили заради ремонтни дейности в центъра на Батак.
За времето на затварянето на дефилето строително-ремонтните работи се извършват само през светлата част на денонощието. Пътуването е възможно в интервала от 19 часа вечер до 7 часа сутрин. От АПИ са обявили, че затварянето на участъка ще е до 18 часа на 25 април (този четвъртък). Ако срокът бъде спазен, през уикенда и за празниците от 1 до 6 май от и за Велинград ще може да се пътува по обичайния маршрут. Висока е вероятността дефилето да бъде затваряно отново до окончателното приключване на ремонта, чийто официално обявен краен срок е краят на юни 2013 г.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8291