Неуспех в Кресна
Дата: Tuesday, April 30 @ 08:01:54 UTC
Topic:


Перун 1
Чепинец 0
“Чепинец” загуби с минималното 0:1 при визитата си на “Перун” в мач от 34-ия кръг на Югозападната В група. Срещата премина равностойно и коректно, като велинградчани имаха повече възможности за отбелязване на гол, но в крайна сметка не успяха да го направят. Единственото попадение падна в 5-та минута и дойде след добро центриране и точен завършек на Вакареев.

След гола “Чепинец” натисна домакините и достигна до няколко положения. Най-сериозното от тях дойде в средата на полувремето, когато Киро Михайлов остана сам срещу вратаря, но не успя да вкара. По-късно Христо Спасов бе изведен отлично, но страничният съдия спря атаката с несъществуваща засада. Второто полувреме играта стана по-бавна, което двамата треньори оправдаха след края на мача с горещото време и сгъстения цикъл. На терена за “Чепинец” се появиха Сатев, Чаушев и Методиев, но и те не успяха да помогнат за нещо повече от минимална загуба. Главният рефер пък не посмя да изгони играч на домакините за удар без топка на Байраков.
Състав на “Чепинец”: Томов, Здравков Сатев, Тодоров, Младенов, Мутафов, Иванов, Байраков, Милушев, Чаушев, Сталев, Методиев, Михайлов. Тр. Ваклинов - Мутафов.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8294