Актуален бройПредишен брой
Tuesday, May 30
· КСТ „Импулс“ - Велинград с 4 златни медала от Гърция
· 6 танцови двойки на „Импулс-Велинград 2002“ с медали от Лариса
· Пет медала за борците от Костандово
Tuesday, May 23
· МИГ Белово, Септември, Велинград
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.05.2023
· Общината ще плаща заради „мълчалив отказ“ на кмета
· Кръгла маса припомни значимостта на училището в Каменица за просветното дело в Ч
· На Клептуза е една идея по-чисто, но проблемите остават
· Болницата като политически въпрос
· Ще ремонтират три улици във Велинград
· Изложба в деня на музеите
· Непознатата история на сградата на читалището в Лъджене
· ДГ „Слънчице“ празнува 50 години
· Ансамбъл „Чепино“ изпълни с живот Старото читалище
· Малки обяви: 23.05.2023

Търсене в архивитеПарламентарни избори 02.04.2023ЗА КОНТАКТИ
email: tempovelingrad@abv.bg
тел. 0885 22 40 04
тел. 0882298008

Цени за реклама

Политика: ИЗБОРИ за 49-то НАРОДНО СЪБРАНИЕ
Публикувано Tuesday, March 21 @ 11:14:34 UTC от Темпо
Кой кой е в листата на „БСП за България“ в 13 МИР – Пазарджик?
1. Драгомир Стойнев е завършил Сорбоната и френското училище за висши кадри и политици ENA. Министър на икономиката и енергетиката, отговарящ и за ресор „Туризъм“, в периода 2013-2014 г. Народен представител в няколко парламента. Вносител на десетки социални и икономически законопроекти. Бил е Председател на Комисията по социална политика и Председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове, както и Председател на групата за приятелство България-Франция. Владее френски, английски и руски езици.


2. Петя Цанкова - Магистър със специалност „Математика и информатика“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Има двадесет годишен стаж като учител в Професионална гимназия по механизация на земеделското стопанство - град Септември, Средно училище „Христо Ботев“ в гр. Септември и Езикова гимназия „Бертолт Брехт“- град Пазарджик, в която преподава и в момента. Два мандата и половина общински съветник от листата на БСП в община Септември. Била е народен представител в 45-то и 46-то Народно събрание. Председател на Общинския съвет на БСП - Септември и на Областния съвет на БСП - Пазарджик.
3. Димитър Жилков - На 31 години, от гр. Пазарджик. Занимава се със земеделие. Бакалавър по специалността „Бизнес администрация“ към Европейско висше училище по икономика и мениджмънт, гр. Пловдив.
4. Светлана Парашкевова-Узунова - Общински съветник в Общински съвет-Панагюрище. Магистър по „Българска филология“ и „Публична администрация“. Професионалeн опит: в сферата на образованието като учител по български език и литература 4 г., експерт „Маркетинг и връзки с обществеността“ и ръководител „Човешките ресурси“ в предприятие, в което работи от 11 г. Председател на Общински съвет на БСП – Панагюрище.
5. Велина Георгиева - Възпитаничка на ЕГ „Бертолт Брехт“, гр. Пазарджик. Магистър по „Психология“ и „Социална медиация и комуникации“ от ПУ „Паисий Хилендарски“. Завършила е „Политически мениджмънт“ в Институт за социална интеграция и „Управленски умения“ в Българско училище за политика „Димитър Паница“ към Съвета на Европа. Работила като журналист, сътрудник на член на Европейския парламент, главен експерт в Кабинета на Вицепрезидента на Република България и ръководител на Административно-правен отдел в търговско дружество. Общински съветник от БСП в Общински съвет – Пазарджик.
6. Ирина Мирчева е от град Пещера. Студентка последна година и вече работи по специалността си в медицинското здравеопазване. Занимава се и с търговски бизнес. Секретар на МО БСП град Пещера.
7. Петър Горчев - Висше юридическо образование, член на Адвокатска Колегия Пазарджик. Заместник-кмет на Община Пазарджик в мандат 2003-2007 г. общински съветник в Общински съвет-Пазарджик в мандат 2007-2011 г. Член на Националния Съвет на Отечествен Съюз, БСП. Владее писмено и говоримо немски и английски език. Семеен, с едно дете.
8. Елена Асенова Лулина - На 22 години от Велинград. Завършила средното си образование в родния град в Иновативно Средно Училище „Св.Св.Кирил и Методий“. Наградена с плакет „Посланик на добра воля” за високи резултати в доброволни кампании в и извън училище. В момента е студентка във Висше училище по сигурност и икономика - Пловдив, със специалност „Национална сигурност“. Притежава удостоверение за завършен квалификационен курс „Съдебни експертизи“. Работи като администратор. Владее английски и руски езици.
9. Георги Янкулов - Магистър по икономика с над 30 години опит на управленска позиция в държавни и частни фирми. От 1995 г. реализира собствени предприемачески проекти и бизнес. Учредител на Фондация „Бъдеще за древна Царина”, с. Црънча, общ. Пазарджик, понастоящем преобразувана във Фондация „Заедно за Къркария”. Краевед с интереси към древната българска история. Владее български и руски езици.
10. Любен Кошериев - Доброволец при наводнения и пожари със сертификат от Европейски съюз. Работи като охрана „Техник по СОТ“. Образование - средно специално.
11. Андрей Кюркчийски - Роден в Пазарджик, но живее в Белово. Завършил е Европейски колеж по икономика и управление - гр. Пловдив. 15 години работи в сферата на търговията. В свободното си време активно спортува. Харесва българската природа, обича планински изкачвания. Владее руски език.
12. Елена Велева - Икономист. Работила е в сферите на туризма и животозастраховането, занимавала се е с езикови преводи на документи. Член е на БСП от 9 години. От 1 година е координатор на БСП за Област Пазарджик.
13. Десислава Георгиева - Полиглот - с гръцки, английски, нидерландски, руски и сръбски езици. Учила в Гърция - Атина, Нидерландия - Тилбърг, Русия - Москова. Магистър - балканист в ПУ „Паисий Хилендарски“, Магистър - класически филологии СУ „Климент Охридски“ (в момента), преподавател на чужди и класически езици.
14. Георги Петров - Юрист, на 23 г. Роден е в Пловдив, но живее в град Пещера. Работи в бизнеса на семейството си. Владее английски и гръцки езици.

Tuesday, May 30
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.05.2023
· Съдът прекрати оспорването на решението за общинската болница
· За първи път съветниците не приеха „изменения на измененията“ на капиталовата пр
· Д-р Пепелов не идва на комисии и сесия, но мнозинството го подкрепя
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 25.05.2023
· МИГ „Белово, Септември, Велинград“
· Юбилейните Празници на културата ще имат бюджет от 75 000 лева
· Още един мълчалив отказ на кмета падна в съда
· 24 май с награди за учители и отличници
· КРИМИ ХРОНИКА 30.05.2023
· 5 години Младежка музикална формация - Велинград
· Дали от бала ще се стигне до съда?
· „Фантазия“ стана първата иновативна детска градина във Велинград
· Малки обяви: 30.05.2023
· Общината ще избира доставчици на хранителни продукти
· На 24 май в Ракитово откриха мобилна библиотека
· Честито на номинираните за „Директор и Учител на годината“
· Юбилейни изяви на ОУ „Христо Ботев“
· Организаторите на „Etape Bulgaria by Tour de France“ ще подобрят пътя
· Тежка загуба на ФК „Чепинец“ в Пазарджик
 
_RELATED
· _MOREABOUT
· _NEWSBY Темпо


_MOSTREAD :
MЕТАЛИКА СТРОЙ - най-голямата строителна фирма на територията на община Велингра


_PRINTER  _FRIEND

Всичко за велинград