Актуален брой

Предишен брой
Tuesday, September 07
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.09.2021
· Туристическият бранш е обединен да защити правото си на работа
· Община Велинград трябва да плати над 800 000 лева на „ИСА 2000“
· Общината отчита 74% изпълнение на бюджета за 2020 година
· ОТЗВУК: Ако искаме да ни е чисто и красиво, нужно е стимулиране
· На 7 септември стартира електронното преброяване
· Ценни дарения обогатяват фондовете на музея
· Разясняват възможности за европейско финансиране
· В Община Сърница правят детски кът
· Кой трови бездомни животни във Велинград?
· КРИМИ ХРОНИКА 07.09.2021
· Малки обяви: 07.09.2021
· Защо изчезнаха парапетите на инвалидните пътеки?
· Нова съвременна апаратура заработи в МБАЛ „Здраве“
· Оперен концерт в памет на Николай Гяуров

Търсене в архивитеЗА КОНТАКТИ
email: tempovelingrad@abv.bg
тел. 0885 22 40 04
тел. 0882298008

ПРОДАВА СЕ

ПРОДАВА АПАРТАМЕНТИ

Цени за реклама

МЕТАЛИКА СТРОЙ - ПРОДАЖБА НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО ЖИЛИЩА ВЪВ ВЕЛИНГРАД
Публикувано 2021-07-27 09:05:39 от Темпо


НОВОТО НОРМАЛНО - АПАРТАМЕНТНО НАСТАНЯВАНЕ – КЛЕПТУЗ АПАРТС
Търсите дом или инвестиция? Нашите внимателно подбрани имоти ще Ви спестят време. Ние ще отговорим на очакванията Ви с нашите нови предложения на новостроящи се сгради – ул. „Димитър Мечев“ (широк център) и до плажа на Каферинова.


Не отлагайте промяната в живота си - направете я още сега. Вижте сградите ни и ще разпознаете в тях новия си мечтан дом - очакваме ви! При нас можете постоянно да следите степента на завършеност на обектите ни в процес на работа. Нашите сгради съчетават всички предимства на живота в курортен град: спокойно място, комуникативност и близост до природата. Ние разбираме колко е важно да изберете най-подходящия дом за Вас и Вашето семейство и затова залагаме на индивидуален подход към всеки.
Закупувайки от нас Вашия дом, Вие си осигурявате едновременно уют, тишина, спокойствие и комуникативност, защото съчетава красотата на природата с удобствата на съвременното обслужване и инфраструктура. Ще ви направим най-добрата оферта, без скрити условия и доплащания. За нас доволният клиент е най-важното във всеки проект. Не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип е тук, за да ви помогне!

НОВОТО НОРМАЛНО - ДАЛЕЧЕН ДОМ
Не плащате това което не можете да получите! Ние предлагаме удобствата и лукса на хотел, заедно с комфорта и уединението на дома. Съвременен апартаментен комплекс! Новопостроената сграда предлага качествено настаняване в напълно обзаведени едностайни, двустайни и тристайни апартаменти.
С нашата концепция за хибридно мислене ние вече предлагаме решение за новото нормално. Това ни позволява да разберем текущите нужди на нашите гости и да внедрим иновативни решения бързо и гъвкаво, с голямо внимание към детайлите. Ние вярваме в модерното развитие на бизнеса, което съчетава страстно мислене с индивидуално обслужване. „Клептуз апартс“ се развива заедно с нашите гости, защото докато някои все още мислят за проблем, ние вече работим по решението. И точно тази философия прави „Клептуз апартс“ толкова уникален. В сърцето на Родопите има малък, изискан и индивидуално проектиран апартс хотел.
Ръководени от принципа, че домът е място, в което човек се чувства защитен и в безопастност, ние Ви предлагаме голямо разнообразие от апартаменти, къщи и търговски помещения. Наши реализирани обекти са: една от най-красивите постройки във Велинград, сгушила се в централния парк на курорта - БОРОВ ПАРК; многофамилна жилищна сграда до хотел „Роял СПА“, проектирана като умерено луксозна сграда зад ПГИТ „Ал. Константинов“; кооперация в топ център до Хърлевата аптека; типична за фирмата линия дърво и камък под „ВИТА“.
Може да разчитате на:
Оглед, който пести вашето време, като предлага само имоти, отговарящи на вашите изисквания.
Бихме могли още да съдействаме с:
Предоставяне на опции за финансиране
Съдействие с документи и сключване на окончателен договор за покупко-продажба
Избор на материали за довършителни работи и тяхното поставяне

КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН,ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ, УДОБНА ЛОКАЦИЯ – МЕТАЛИКА СТРОЙ ВЕЛИНГРАД ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС!

Често хубави парцели пустеят години наред заради значителната сума, нужна накуп за закупуването им или за тяхното бутане и строеж. Необходимата голяма първоначална инвестиция възпира потенциалните купувачи.
Ако тези парцели бяха отдадени за строителство тип обезщетение, вече щяха да бъдат застроени. Собствениците на парцела щяха да са продали, дали под наем или заживели в получените имоти. В този смисъл при варианта „строителство срещу обезщетение“ ликвидността се увеличава. Много по-лесно е да се намери строителна фирма, която да поеме проекта и да изгради сграда, отколкото да се намери купувач за парцел, който струва значителна сума.
Другият важен аспект за собственика е, че той вероятно ще получи насреща значително повече срещу парцела си. Това естествено зависи от договорените параметри. При нас можете постоянно да следите степента на завършеност на обекта си и да взимате участие в намиране на най-доброто решение. Може заедно да се направи избор за материалите, които ще се вложат за довършването на сградата. Ние ще отговорим на очакванията ви и ще вложим изключително старание и прецизност, за да се получи умерено луксозна жилищна сграда за комфортно обитаване.
Имате въпроси относно отдаването на парцела Ви за строителство срещу обезщетение? Свържете се с нас за безплатна консултация!
В наше лице може да наемете местна строителна компания, наложила се в изградането на сгради срещу обезщетение! www.metalika-eood.com 0887 66 04 99Tuesday, September 14
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.09.2021
· 326 първокласници в 18 паралелки тръгват на училище
· IN MEMORIAM:Доктор Александър Попов - човекът, който биеше камбаната на Истината
· Денят на Съединението - отново под знака на пандемията
· Ново знаме и Арка на просвещението за вековния юбилей на СУ „Васил Левски“
· ПРОТЕСТ: СРЕЩУ НОВИТЕ МЕРКИ
· Кристиян Ваклинов е финалист в кампанията „Будител на годината 2021“
· Велинградските училища стават все по-добри образователни центрове
· Малки обяви: 14.09.2021
· КРИМИ ХРОНИКА 14.09.2021
· „Здравче-Венче“ спечели пет отличия от „Евро Фолк“
· Ансамбъл „Драгиново“ заслужи Златен плакет от Неделино
· СК „Бойни изкуства“ завоюва две шампионски титли по ММА
· 234 състезатели в лятно ски бягане по нови маршрути
· Танцьорите откриха сезона с медали от купа Бургас
· Дъщерята на д-р Дошкинов написа „Човекът-лекар“
· Звездни мигове за таланти от Велинград
· СУ „Методий Драгинов“ спечели проекти по програма Еразъм+
· Откриха нова детска площадка в Ракитово
· „Велинград волей“ с успешно завършил проект
 
Всичко за велинград