Актуален брой

Предишен брой
Tuesday, June 08
· Бъдещето на парка при Паничките предизвика обществен сблъсък
· Празници на културата‘2021: само 5 дни и в икономичен вариант
· Населението на областта намалява
· Имунизираните могат да преиздават сертификатите си през сайта на НЗИС
· Кметът възобновява приемния ден за граждани
· КРИМИ ХРОНИКА 08.06.2021
· Велинград почете Ботев и героите на българската свобода
· Песента на теснолинейката 100 години по-късно
· Голям концерт и поредни награди в Деня на детето
· Три повода за гордост и празник в НПГГС „Христо Ботев
· Цветя и музика в памет на Николай Гяуров
· Малки обяви: 08.06.2021
· Липсва поглед и политика на общината за зелените площи
· Отлично представяне на талантите от НЧ „Отец Паисий–1893“
· Доброволци обновиха парка в центъра на Ракитово

Търсене в архивитеЗА КОНТАКТИ
email: tempovelingrad@abv.bg
тел. 0885 22 40 04
тел. 0882298008

ПРОДАВА СЕ

ПРОДАВА АПАРТАМЕНТИ

Парламентарни избори 07.2021Цени за реклама

Избори: Местни избори 2003
Публикувано 2003-10-27 17:22:27 от Темпо


ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ Независимият кандидат за кмет Емил Моллов даде пресконференция на 20 октомври заедно с членовете на своя предизборен щаб, оглавяван от Величко Ачев. Г-н Моллов простави като акцент в своята управленска програма “работа, работа и пак работа”. В пресконференцията участва и президентът на Балканския университет в София акад. Богданов, който разясни плюсовете за развитие на дистанционно образование във Велинград. Г-н Моллов изрази огорчение от кампанията заради случаите на купуване на гласове и заплахи.

СРЕЩА Вечерта на 22 октомври в лъдженското читалище се проведе среща с независимия кандидат-кмет Георги Колев. Той заяви категорично, че никога не е бил зависим от БСП и че се е оттеглил още през 1999 г. заради непоетата тогава политическа отговорност за изборите. Г- Колев представи програмата си и посочи как изтичат средства от общинския бюджет. След анализ направи прогнозата, че на балотаж отиват Фидел Беев и Неджат Кехайов. В момента районът е в състояние сам да избере кмет, велинградчани трябва да гласуват, каза г-н Колев.

БСП БСП и левоцентристката коалиция “Местни избори 2003” събраха членовете и симпатизантите си вечерта на 23 октомври на централния площад. Програма изнесоха Представителният духов оркестър и мажоретен състав, самодейците от ансамбъл “Чепино”, изпълнители от детската школа “Звънче” и певицата Йорданка Варджийска. Кандидат-кметът Заварин Маров подчерта, че коалицията води кампанията така, че да гледа хората право в очите. Гост на концерта бе депутатът от Коалиция за България Бойко Рашков.

ШЕСТВИЕ С духова музика, мажоретки и автоколона от Чепино до Каменица закри кампанията си независимият кандидат за кмет на общината Александър Даскалов. След като премина през целия град шествието спря на Централния плаж, където отец Ангел отслужи водосвет за здраве и успех, а за участниците имаше импровизирана почерпка.

ФОЛК Две фолк звезди - Татяна и Емилия плюс фойерверки предложи концертът, с който кандидадът на Зелената партия Фидел Беев сложи официален край на предизборната борба. На централния площад се събра огромна публика, сред която имаше и много хора от околните села.

НДСВ Една от интересните идеи на НДСВ в последната седмица бе монтирането на нови кошчета за боклук по централния булевард, за да се демонстрира желание да се работи за чистотата на града. В последния ден от кампанията вицепремиерът Лидия Шулева посети Драгиново, където подари компютър с принтер и телевизор на училището и на специална среща с учителите изслуша техните проблеми. Вечерта на площада в кв. Каменица НДСВ закри кампанията с концерт, а да подкрепят независимия кандидат-кмет Николай Делиев и общинсите съветници от НДСВ дойдоха Л. Шулева, В. Милтенов и Ив. Димитров. Концертът започна с изпълнения на Мария Нонева-Мичона и ансамбъл “Чепино”. Истинската кулминация дойде с фойерверките и концерта на рок-група “Сигнал”, която изсвири най-обичаните си хитове и две нови песни от последния си албум “Империята”.

ДИСКОТЕКА Кандидатът за кмет от коалиция “За община Велинград” Цветан Дафов закри своята кампания, като покани младежите в дискотека “Пикадили”. Специални покани получиха момчетата и момичетата, които за първи път гласуват на тези местни избори.Tuesday, June 15
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.06.2021
· Избираме между 22 листи с 217 кандидати за депутати
· Среща за логистиката на изборите и ваксините
· Време е вече да мислим
· МЗ включи общинската болница в проект за евросредства
· Катастрофа отне живота на 45-годишна жена
· КРИМИ ХРОНИКА 15.06.2021
· Делегация от ОАЕ посети Сърница
· Искаме да запалим хората не да чистят, а да пазят чистота
· Малки обяви: 15.06.2021
· За осми път „Красив роман е любовта“
· Дорково отново кани на фолклорен фестивал
· Награди за дамите от „Велина“
· Злато и признание в Хисаря
· Поредица от изяви и награди за ОДК
· Силен турнир за велинградските плувци
· ФК „Чепинец“ съществува, но не се развива
· Мини волейбол в Панагюрище
· Стартира футболен турнир „Велинград 2021“
Tuesday, June 08
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.06.2021
 
Всичко за велинград