Актуален брой

Договори Парламентарни избори 2021Предишен брой
Tuesday, June 15
· Среща за логистиката на изборите и ваксините
· Време е вече да мислим
· МЗ включи общинската болница в проект за евросредства
· Катастрофа отне живота на 45-годишна жена
· КРИМИ ХРОНИКА 15.06.2021
· Делегация от ОАЕ посети Сърница
· Искаме да запалим хората не да чистят, а да пазят чистота
· Малки обяви: 15.06.2021
· За осми път „Красив роман е любовта“
· Дорково отново кани на фолклорен фестивал
· Награди за дамите от „Велина“
· Злато и признание в Хисаря
· Поредица от изяви и награди за ОДК
· Силен турнир за велинградските плувци
· ФК „Чепинец“ съществува, но не се развива

Търсене в архивитеЗА КОНТАКТИ
email: tempovelingrad@abv.bg
тел. 0885 22 40 04
тел. 0882298008

ПРОДАВА СЕ

ПРОДАВА АПАРТАМЕНТИ

Парламентарни избори 07.2021Цени за реклама

Обектив: Седмичен обектив 15.12.2003 г.
Публикувано 2003-12-15 20:15:01 от Темпо


СНЯГ На спешно заседание на 8 декември в общината бе взето решение да се обяви нова обществена поръчка за снегопочистването на четвъртокласната пътна мрежа. Дотогава общината ще сключи договор за тази дейност със СД “Братя Бееви”. Същата фирма ще подпомага и дейността на “Стройком” по снегопочистването на територията на Велинград.

ПОСЛАНИК Негово превъзходитество Ким Сънг Ъй, посланик на Република Корея, проведе приятелска среща с кмета на Велинград Ангел Топорчев на 11 декември в “Двореца”.

ИЗНАСИЛВАНЕ На 9 декември в РПУ - Велинград с полицейска заповед е задържан 30-годишният Илко К., срещу когото е подаден сигнал за изнасилване на студентка в ранните часове на същия ден в близост до централно заведение във Велинград. Заведено е дознание.

АПТЕКА Единствен кандидат на обявения от общината конкурс за денонощна аптека бе “Обединени аптеки” ООД - Пещера с управител Михаил Тиков. Конкурсът започна на 11 декември, председател на комисията е Диана Баракова. Общината отдава под наем за 3 г. петно от 30 кв.м. с начална годишна наемна цена 1065 лева. Резултатите трябва да бъдат обявени тази седмица.

КАРИЕРА На 15 декември се свиква общо събрание на “Диагностично-консултативен център 1” - Велинград (бившата поликлиника). Очаква се ръководен пост да заеме екскметът д-р Цветан Дафов. Мажоритарен акционер в дружеството е Михаил Тиков.

ПРЕДСТАВИТЕЛНИ Общинският съвет отпусна 600 лева за представителни разходи на кмета до края на 2003 г.

БАНКЕТ Общинските съветници и Общинска администрация ще се съберат на празничен банкет за Коледа и Нова година на 18 декември в БЛЦ “Камена”.

РАЗРЕШЕНИЕ Министерството на околната среда и водите издаде разрешение за проучване на метални полезни изкопаеми в района на общините Доспат и Велинград на “Болкан Минерал енд Майнинг” - Челопеч. Разрешителното е за площ от 197 кв.м. и за 3 години.

ПАРИ Работещите в общинските учебни заведения в Ракитово получиха средства за закупуване на работно облекло. За учителите в училищата са определени по 80, в детските градини по 50, а за помощния персонал по 44 лева. След одобрени проекти бяха получени и средствата за развитие на физическото възпитание и спорта - по 1.50 за учениците и 1 лев за децата от детските градини, с които са закупени спортни пособия.

РЗПД Младежката секция на РДЗП-Велинград е с ново ръководство: председател Христина Пещерска, секретар Расица Севлиевска и икономически секретар Стефан Баев.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ Приключи проектът по почистване и озеленяване на двора на най-голямото училище в Ракитово СОУ “Св. Кл. Охридски”. На първия етап с 1812 лева бяха закупени пособия за почистване, а след одобрение на МОСВ бяха закупени 120 фиданки за озеленяване.

МАКЕДОНЦИ На 13 декември в “Славянска беседа” в столицата се състоя Върховен съвет на Съюза на Македонските организации, в който участва и председателят на велинградското дружество “Ф. Главеев” Никола Тодев. Приета е платформа за работата на съюза в Егейска и Вардарска Македония и програма за 2004 г.Tuesday, June 22
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.06.2021
· Опасни детски и спортни площадки!
· ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА 46. НАРОДНО СЪБРАНИЕ
· Тази година ремонтират 8 улици във Велинград
· Общината ще плаща дългове с имоти?
· РЗИ призовава участниците в изборния процес да се имунизират
· ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА 46. НАРОДНО СЪБРАНИЕ
· КРИМИ ХРОНИКА 22.06.2021
· ДГС „Алабак“ постави кошчета за отпадъци в горите
· С общи усилия бе почистена Мечкина река
· Малки обяви: 22.06.2021
· За първи път Велинград посреща фестивал на документалното кино
· Успешно завършване на учебната година
· С благодарност от СБУ
· Звуци на гайди огласят Чепино
· Как да дишаме по-чист въздух
· ФК „Чепинец“ на детски турнир в Костенец
· Отборът на Драгиново спечели турнира „Велинград‘2021“
Tuesday, June 15
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.06.2021
· Избираме между 22 листи с 217 кандидати за депутати
 
Всичко за велинград