Обектив 12.10.
Дата: Tuesday, October 12 @ 08:48:50 UTC
Topic: Обектив


НДСВ Преди седмица Политическият съвет на НДСВ направи масови смени на общинските координатори на партията в Пазарджишка област. Новият координатор на НДСВ за Велинград е Георги Масларов, който смени на поста Надежда Ключкова.
СКАНДАЛ Вечерта на 6 октомври пред заведение на ул. “Райна княгиня” възникнал скандал между Александър Н. на 59 год. и Никола А. на 31 год. В разгара на кавгата Александър намушкал Никола с нож в стомаха. Със силен вътрешен кръвоизлив и временна опасност за живота пострадалият е закаран в Спешна помощ. Нападателят е задържан за 24 часа и срещу него се води дознание за опит за убийство.
ПОЩА 125 годишният юбилей на “Български пощи” беше отбелязан и от пощенските служители във Велинград. На 9 октомври - Световния ден на пощите бе организирана викторина за клиентите на тукашния пощенски клон, като за верни отговори те получаваха подаръци. Специален подарък бе подготвен и за 125-тия клиент в деня на празника.
ПРОЕКТ Община Велинград ще получи 10 000 лева по проект за чиста околна среда. Проектите са насочени към облагородяване на средата в ромските квартали.
ДЛ “ЧЕХЛЬОВО” Земеделският министър Мехмед Дикме обяви в парламента, че Държавно лесничество “Чехльово” няма да бъде закрито. Министърът отговори на въпрос на депутата Панайот Ляков, който на 4 октомври дойде за приемна във Велинград, но пропусна обичайната пресконференция.
ПРЕДПРИЕМАЧИ В СОУ “Васил Левски” скоро ще започне реализацията на специална програма за млади предприемачи. Ученици от горния курс ще регистрират училищна фирма, от която ще се продават акции. Училищното ръководство ще им предостави столовата, която ще се ползва за организиране на дискотеки и други прояви. Цялата дейност по програмата ще се води на английски език.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1050