Втора победа в първенството
Дата: Wednesday, October 20 @ 08:02:30 UTC
Topic:


Чепинец-Беев 1
Левски Д. баня 0
Втора победа постигна “Чепинец-Беев” от началото на първенството, след като успя да надвие “Левски” Долна баня с 1:0. Единственият гол в мача реализира З. Съртев в 25 мин. след грешка на вратаря. Преди това няколко добри намеси имаше велинградският вратар С. Божков, който обаче получи контузия и на почивката бе сменен от юношата К. Пеев (дебют в мъжкия отбор). Добре се представи и другият дебютант при мъжете - юношата Иван Гешев. Домакините можеха да отбележат втори гол в края на първата част, но малко не достигна на Б. Влайков да прати топката в мрежата след подаване на Н.Байраков.
През второто полувреме футболистите на М. Ваклинов неоправдано се прибраха назад и дадоха инициативата на гостите, които започнаха все по-често да застрашават вратата на велинградчани. Веднъж дори и напречната греда бе помощник на вратаря К. Пеев, а няколко пъти и той се намеси успешно. Повече от половин час велинградчани играха прекалено издърпани назад, трудно печелеха първа топка и рядко поглеждаха напред. Цялата тежест падна на защитата, а халфовете и нападателите не помагаха достатъчно. Въпреки това се откриха добри възможности за гол пред Д. Чонков и З. Съртев, но те не успяха да улучат вратата. Важното е, че отборът постигна победа, която е крайно нужна в този момент. По думите на треньора М. Ваклинов момчетата играят добре навън, но ги преследва малшанс. Крайно време да покажат обаче и пред велинградската публика (макар и малобройна), че заслужават по-добра съдба. А това става с по-добра игра и повече раздаване на терена.
Състав на “Чепинец-Беев”: С. Божков (К. Пеев), И. Гешев (Й. Димитров), Г. Пейков, И. Въргов (Г. Николов), К. Думков, Д. Чонков, З. Съртев, Н. Байраков, Г. Кривулев, А. Неделчев, Б. Влайков. Треньор - М. Ваклинов.
Георги СтояновThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1052