Обектив 26. 10
Дата: Tuesday, October 26 @ 07:36:26 UTC
Topic: Обектив


ПОДПИСКА Собственици на фирми и счетоводители от Велинград започнаха да събират подписка срещу решението за преместване на местната Данъчна служба в Пазарджик. Според тях замислената данъчна реформа е в пълен разрез с интересите на бизнеса и не води до положителни промени. В четвъртък във Велинград пристигна и шефката на ТДД - Пазарджик Емилия Христова, която проведе среща с временния кмет Стоян Дулев. Г-н Дулев е спрял решението на Общински съвет - Велинград, с което се настояваше за изнесено работно място на Данъчната служба във Велинград.
СЪДИЯ Съдия Веселин Петричев е новият председател на Районен съд - Велинград. През седмицата той официално пое поста от досегашната председателка на съда Наташа Даскалова.

ПРИЕМНА В понеделник депутатът от НДСВ Валентин Милтенов организира приемна за граждани във Велинград. Подробности за дадената от г-н Милтенов пресконференция - в следващия брой.

ШОУ И наш земляк участва в шоуто “Биг Брадър”, се похвалиха костандовци. Техният съгражданин Светлан Шевров (Гроши) е един от 12-те участници в набиращото все по-голяма популярност шоу. На отделен канал абонатите на кабелната мрежа на “Юниън телевижън” във Велинград имат възможността да гледат и пълната 24-часова версия на предаването на Нова телевизия.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1070