Да си пожелаем помъдряло време и нов морал!
Дата: Monday, December 27 @ 17:15:09 UTC
Topic: Политика


Уважаеми съграждани и жители на община Велинград, Само броени дни ни делят от края на още една отминала година. Заставаме на прага на предстоящата с нови очаквания за по-добър живот и добруване.
Много звездни мигове, разрушени илюзии и несбъднати надежди е съхранила паметта на човечеството в хилядолетната си история. По-важно за нас, хората, обаче е това въпреки изпитанията на съдбата и трудностите, да не сме и да не оставаме глухи за случващото се около нас, да не живеем в самота, а обединени, все по-силни и готови за нови предизвикателства.
В общината ни, разположена върху земи, носещи белезите на древни култури и славно минало, живеят умни, будни и способни хора. Всички ние имаме нужда от съвсем прости неща - сигурна работа, хляб и увереност за доброто бъдеще на децата ни. Всичко това в хармония може да постигне само общност от единомислещи, образовани и прогресивни хора. Нека се обърнем с надежда към можещите, знаещите и образованите, които да създат условия за развитие и прогрес, да променят визията на общината ни и да осигурят за нея подобаващо място върху картата на България. Да си пожелаем помъдряло време и нов морал! В навечерието на Новата година нека поискаме повече сигурност за децата ни, повече хляб за бедните и мъдрост за управляващите и богатите, която те да превърнат във възможности за много повече хора! Нека 2005 година да е мирна, здрава и успешна за света, за България и за община Велинград!
вр.и.д. кмет на община Велинград Атанас ВодевThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1192