“Чепинец” загуби и от “Хебър”
Дата: Tuesday, April 05 @ 08:24:00 UTC
Topic: Спорт


Чепинец 1
Хебър 3
В миналото, когато двата отбора играеха в една и съща група, този мач се наричаше дерби и винаги беше свързан с много емоции. Сега дерби нямаше, не само защото липсваше отново публика, заради наказанието, но и защото пазарджиклии са добре подсигурени финансово от общината и работят при спокойна обстановка. А пред “Чепинец” единствената цел е оцеляването и се играе мач за мач. Ако се намерят пари...
Още във 2 мин. при първия си удар към вратата на “Чепинец” пазарджиклии поведоха с гол на дежурния си голмайстор М. Кунчев. Повечето от футболистите на треньора Б. Чолев играеха за първи път заедно и това си личеше от действията на терена. Трудно е в подобна ситуация да се създаде отбор и толкова бързо той да заиграе на ниво. Така че не може да се иска невъзможното, когато не е сигурно дали ще се съберат 11 футболисти и дали ще има пари за поредния мач. Лошо завърши за домакините първата част, когато в 45 мин. “Хебър” вече поведе с 2:0. Неприятностите продължиха и с това, че В. Кюркчиев получи контузия след сблъсък със съотборника си с Й. Гълев и трябваше да напусне още преди почивката. В 67 мин. Х. Христов-Индианеца изпълни пряк свободен удар и след намесата на вратаря И. Златанов топката бе довкарана в мрежата за 3:0. В 72 мин. “Чепинец” получи право да изпълни дузпа за спъване на Й. Гълев в пеналта. С. Гардански би леко топката в тялото на В. Кузманов и не можа да вкара поне почетен гол. Това стори Ю. Козов в 89 мин., завършил успешно една от малкото хубави атака на велинградчани.
Състав на “Чепинец”: И. Златанов, И. Гълев, Г. Николов, И. Въргов, А. Бойкинов, Й. Гълев, Д. Ваклинов, В. Кюркчиев (З. Съртев), С. Гардански (В. Содев), И. Гешев, Ю. Козов. Треньор - Борис Чолев.
Георги СтояновThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1351