КРИМИ ХРОНИКА 21.08.18
Дата: Tuesday, August 21 @ 09:06:23 UTC
Topic:


ГЛОБА Районен съд - Велинград наказа Н. Ш. с глоба от 200 лева за хулиганство. На 11 август на площада в кв. Чепино той е предизвикал скандал, като се е държал аргантно и е обиждал служители на полицията. Мъжът е бил в нетрезво състояние, отказал е да даде документи за проверка и е бутнал с две ръце единия от полицаите.СБИВАНЕ Четирима са задържани заради сбиване във Велинград. Инцидентът е станал на 14 август следобед на паркинг, намиращ се на метри от сградата на полицейското управление. Четирима жители на велинградския квартал „Анезица“ причакали в района на паркинга двама свои съкварталци. Последвало сбиване, при което били използвани дървени и метални пръти. Поради близостта на полицейското управление, реакцията на служителите на реда била изключително бърза. Задържани са К.К. – 58 г., синовете му Х.К. – 32 г. и Я.К. – 35 г., както и техния приятел Й.Ч. – 32 г. В резултат на побоя са пострадали братята К.К. – 37 г. и Д.К. - 35 г., които са настанени в курортната болница с фрактури на ръцете. На мястото е извършен оглед, иззети са веществени доказателства. Според разследващите стара вражда стои в основата на жестокия побой. По случая е образувано полицейско производство под наблюдението на прокуратурата във Велинград.

АКТОВЕ Общо 80 акта за нарушаване на обществения ред са издадени през месец юли 2018 г. от служителите на охранителната полиция в област Пазарджик. Най-честият повод са шумни нощни веселби, често в ромските махали. На територията на Велинград издадените актове са 7.

КАНАБИС На 15 август за шофиране след употреба на наркотични вещества е задържан 28-годишният А.Г. от Ракитово. Пробата е показала, че той е седнал зад волана под въздействието на канабис. Арестуван е за 24 часа и е образувано бързо производство.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=14152