СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.11.18
Дата: Tuesday, November 13 @ 09:21:50 UTC
Topic:


ОБЖАЛВАНЕ “Ай Би Си консулт” ЕООД обжалва обществената поръчка за проектиране, авторски надзор и строителство за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради, обявена от Община Велинград. Фирмата обжалва една от трите процедури - свързаната със санирането на жилищни блокове в квартал Лъджене. Обжалването е с дата 7 ноември, като не са поискани временни мерки за спиране на поръчката. Предстои произнасянето на Комисията за защита на конкуренцията.КОСТАНДОВО Агенцията по геодезия, картография и кадастър обнародва в Държавен вестник на 6 ноември заповед на изпълнителния директор В. Коритарова. Със заповедта се ободряват кадастралната карта и кадастралните регистри за землището на град Костандово, община Ракитово. Заповедта не подлежи на обжалване.

НАДЗОР Община Велинград обяви обществена поръчка за сторителен надзор на три обекта: асфалитране на улици в селата Долна Дъбева и Драгиново (ул. “Георги Бенковски”, “Елин връх”, “Саркиница”) и подмяна на водопровод и асфалтиране на ул. “Мальовица” в с. Юндола. Стойността на поръчката е 11 301 лева, срокът 36 месеца, а конкурсът ще бъде на 10 декември 2018 г.

СЪРНИЦА Общинският съвет в Сърница заседава на 5 ноември. Сред приетите решения са надедби за насърчаване и повишаване на грамотността и за правилата за поемане на общински дълг.

ТЕАТЪР Габровският Драматичен театър “Рачо Стоянов” ще представи на велинградска сцена пиесата на Сава Доброплодни “Михал Мишкоед”. Спектакълът ще се играе на 15 ноември в НЧ “Отец Паисий-1893”.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=14411