И на теория вече „Чепинец” не може да е първи
Дата: Tuesday, May 14 @ 08:37:42 UTC
Topic:


На 5 май „Чепинец” гостува в с. Величково на едноименния отбор в мач от XXVI кръг на първенството в „А” ОФГ – Пазарджик. Велинградчани успяха да надделеят над домакините и стигнаха до успеха, побеждавайки с 2:4. Въпреки че отборът на Величково е повел в резултата, много бързо възпитаниците на треньора Атанас Стоилов са стигнали до пълен обрат още през първото полувреме.

Илия Иванов е бил точен за изравнителния гол, а Васил Василев е довел резултата до 1:2 с второ попадение. След почивката „Чепинец” не е оставил съмнения в превъзходството си, като е отбелязъл нови два гола чрез Димитър Тошкин. Едва в продължението на мача домакините са стигнали до своето второ попадение – 2:4.
В XXVII кръг на 12 май, „Чепинец” отново беше гост – този път в Панагюрище на „Оборище II”. Още през първата част велинградчани са отблязали два гола след като точни са били В. Василев и Ил. Генов. През второто полувреме резултът не е бил променен и е останал 0:2.
Тези мачове показват, че вече и на теория, и на практика „Чепинец” не може да стане първи в групата, защото до края на първенството остават още три кръга, а разликата с „Чико–Бунара” (Бяга) е 10 точки! Има обаче някаква вероятност и вторите отбори в областните групи на Югозападна България да спечелят право за участие в по-горна група. Всичко ще зависи от това кои отбори от ЮЗ Трета лига ще влязат във Втора лига и кои ще изпаднат. За попълване съставите на групите може да се наложат допълнителни квалификации или дори директно влизане в по-горна група.
Темпо
В следващия кръг:
19 май, неделя, 17.00 ч.
„Чепинец” – „Чико-Бунара” (Бяга)

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=14930