4 златни рози от BATI дойдоха във Велинград
Дата: Tuesday, December 10 @ 09:04:25 UTC
Topic:


28 златни рози бяха връчени по време на петата церемония на Balkan Awards of Tourism Industry 2019 (Балкански награди в туристическата индустрия) вечерта на 5 декември в 5-звездния столичен хотел “Маринела”. Международно жури от експерти оцени туристическата индустрия от България, Турция и Северна Македония. Раздадени бяха общо 28 награди, които според бранша са равностойни на Балкански Оскари. Четири от престижните награди дойдоха в СПА столицата на България и на Балканите Велинград.


Председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите “Велинград и Западни Родопи” Златко Златанов получи наградата за най-добър туристически маркетинг за 2019 г. С нея е отличена Партньорската програма за отстъпки на членове, служители и партньори на сдружението, както и он-лайн платформата Туристически пътеводител, разработен от СХР.
Както и през миналата година, петзвездният хотел “АРТЕ” отново бе обявен за най-добър СПА хотел на Балканите за 2019 г., а наградата получи неговият мениджър Ани Божкова.
Успехът си от 2018 г. повтори и хотел “Здравец”, който спечели две наград и. Първата бе награда за най-предпочитан 4-звезден хотел. А втората за управителя на “Здравец” Салих Кунгьов, който отново заслужи награда най-добър мениджър с принос в развитието на туризма.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=15553