Домакинско поражение за “Чепинец-Беев”
Дата: Tuesday, October 04 @ 11:28:08 UTC
Topic: Спорт


Чепинец-Беев 0
Бенковски 1
Отборът на “Чепинец-Беев” претърпя първа домакинска загуба от “Бенковски” (Костинброд) в 8 кръг на “В” афг. Така се очерта неприятна тенденция на явен спад във формата на тима, след като от третия кръг насам се редуват само равенства и поражения. Припомняме на читателите, че за последно с победа велинградските футболисти се поздравиха на 7 септември в мача срещу “Велбъжд 1919”.
Още в началото на мача с “Бенковски” си пролича, че играчите на “Чепинец-Беев” не са достатъчно концентрирани. Въпреки че опитваха да установят териториално и игрово предимство, това не им се отдаваше, като сериозна заслуга за статуквото имаха и играчите на гостуващия тим, които умело организираха играта си така, че да затрудняват максимално атаките на домакините. За цялото първо полувреме се запомниха едва една-две по-сериозни атаки на “Чепинец-Беев”, но липсваше острота и точност в завършващата фаза. Нападателите на тима останаха длъжници, като се отчетоха с изпълнението на две-три статични положения и един пробив и удар на Гардански, минал покрай вратата. За сметка на това гостите откриха в 40-та минута след добро двойно подаване и последвал точен удар. През втората част нещата не се промениха и играчите на “Чепинец-Беев” продължиха да се лутат между двете наказателни полета. В 47-та минута Налбантов се откъсна отляво, но ударът му мина встрани от вратата. Последваха 20 безинтересни минути, в които играчите и на двата отбора не направиха нищо запомнящо се, за да дойде 71 минута, когато за втори жълт картон бе изгонен състезател на гостите. Въпреки численото предимство и направените от треньора Божков смени, до края футболистите на “Чепинец-Беев” се отчетоха едва с два удара. Първо Неделчев шутира отдалеч, но топката излезе в аут, а после Налбантов отправи анемичен удар право в ръцете на вратаря. Така след слаба игра велинградчани закономерно загубиха мача.
Състав на “Чепинец-Беев”: Златанов, Неделчев, Пейков, Въргов, Гатев, Прагов (46 м. Гегов), Кюркчиев, Р. Попов (79 м. Бойкинов), Кадьов (58 м. Хаджиев), Налбантов, Гардански. Тр. Божков, Градски стадион, 300 зрители.
Николай ЙордановThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1663