КРИМИ ХРОНИКА 09.02.2021
Дата: Tuesday, February 09 @ 09:26:52 UTC
Topic:


НАРУШИТЕЛИ В петък вечерта автопатрул при РУ-Велинград спрял за проверка на улица в село Света Петка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 17-годишен тийнейджър. Освен това деянието било извършено в срока на наложено му вече друго административно наказание за подобно нарушение. Същата вечер 19-годишен столичанин бил засечен по улиците на Велинград зад волана на лек автомобил „Пежо“ под въздействието на наркотици.ЦИГАРИ Полицаи от участъка в Ракитово са извършили проверка на 60-годишен ракитовец пред жилището му. Оказало се, че той пренася в себе си 26 пликчета – тип спейсбек с общо 520 къса саморъчно напълнени цигари. Тютюневите изделия са иззети, а по случая е образувана преписка.

КРАЖБА На 5 февруари в в полицейския участък в Ракитово е получен сигнал от 30-годишна жена. Тя информирала органите на реда, че няколко дни по-рано била извършена кражба на смартфона й. При проведеното разследване е установено, че автор на посегателството е 20-годишен ракитовец. У него бил открит и иззет откраднатия мобилен телефон.

МАРИХУАНА Служители от група „Криминална полиция“ при РУ - Велинград на 5 февруари са засекли двама велинградчани на една от улиците в курорта. Последвала проверка, при която у тийнейджърите били открити в различни разфасовки около 8 грама суха маса, която реагирала положително на марихуана. Двамата са задържани в ареста на РУ - Велинград, по случаите са образувани полицейски производства.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=16724