Премества се само оф роуд съборът, шампионатът остава за април
Дата: Tuesday, April 06 @ 08:54:17 UTC
Topic:


Велинградският Оф роуд клуб 4х4 се готви за домакинството на две събития, които бяха планирани за периода от 16 до 18 април. От една страна това беше провеждането на кръг от републиканския шампионат по оф роуд, а от друга – четвъртото издание на оф роуд събора „Велинград 4х4 и приятели“.


Заради настъпилите ограничителни мерки в следствие на издадената от министъра на здравеопазването К. Ангелов заповед от 31. 03. 2021 г. се налагат някои промени в предварително планираните събития.
Специално за вестник „Темпо“ председателят на „Оф роуд клуб 4х4 Велинград“ Евгени Янкулов заяви, че промяна в датите на провеждане ще има само за събора, който се премества за края на май – от 28 до 30. Състезанията от шампионата остават за дните от 16 до 18 април и те ще се проведат, както са заложени в календара на федерацията. Причината да не се проведат двете събития по едно и също време е свързана с това да се предотврати струпването на едно място на много хора – публика за състезанието заедно с участници в събора.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=16880