„Чепинец“ записа четвърта домакинска загуба
Дата: Tuesday, April 27 @ 08:37:27 UTC
Topic:


Чепинец 0
Чико-Бунара 2
В поредния ХХVIII кръг от футболното първенство в „А“ РГ – Пазарджик, игран на на 25 април, „Чепинец“ прие на свой терен състава на „Чико-Бунара“ “ от с. Бяга. Гостите са едноличен лидер в групата и по всяка вероятност за поредна година ще станат шампиони в четвъртото ниво на българския футбол в област Пазарджик.


Домакините започнаха мача прибрани в своята половина, явно респектирани от гостуващия тим, който не спира да побеждава от началото на пролетния полусезон. Привидното равновесие приключи в 11 мин., когато ветеранът Явор Въндев беше изведен в удобна позиция и откри резултата – 0:1. Последва реакция от страна на „Чепинец“, но тя се изрази само в неуспешни опити с далечни удари да се застраши вратата на „Чико-Бунара“.
През втората част домакините повече владееха топката, но така и не успяваха да създадат сериозни опасности за отбраната и вратаря на гостите. Към края на срещата велинградчани се опитаха да стигнат поне до равенството, но допуснаха гостите да се възползват от празните пространства и в 90 мин. отбелязаха втори гол – 0:2. Така „Чепинец“ фиксира през този сезон четвъртата си домакинска загуба, след като бяха победени във Велинград от отборите на „Балкан“ (Варвара), „Брацигово‘, „Левски“ (Паталеница) и сега от „Чико-Бунара“ (Бяга).
Състав на „Чепинец“: Ил. Брадваров, , Кр. Кючуков (70 мин. – Д. Начев), Ив. Иванов, Ив. Камов, М. Паров, Ил. Генов, В. Василев (55 мин. – М. Пламенов), Н. Байраков (65 мин. - М. Стоев), Хр. Ив. Горанов, Ст. Станковски. Ст. треньор Николай Байраков, градски стадион „Чепинец“, около 50 зрители. Темпо

В следващия кръг:
30 април, петък, 16:00 ч.
„Тракиец“ (Главиница) - „Чепинец“
Междинен кръг:
3 май, понеделник, 17:00 ч.
„Чепинец“ – „Родопи“ (Козарско)

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=16946