Нулево равенство за “Чепинец-Беев”
Дата: Tuesday, November 01 @ 10:10:15 UTC
Topic: Спорт


Чепинец-Беев 0
Левски-Спартак 0
“Чепинец-Беев” удържа нулев “хикс” в един от най-скучните домакински мачове от началото на сезона срещу отбора на “Левски-Спартак”. Почти нищо интересно не се случи през 90-те минути на двубоя, а зрителите не останаха доволни най-вече от изявите на велинградските футболисти. Гостите, чийто отбор бе съставен предимно от 17-18 годишни футболисти, започнаха по-организирано срещата и се опитваха с повече владеене на топката да застрашат домакинската врата. Така в 18-та минута нападател на “Левски-Спартак” се озова в чиста позиция пред Златанов, но ударът му бе спасен. Това беше и единственото по-сериозно положение за цялото първо полувреме, в което най-хубавото бе коректната игра. Футболистите на “Чепинец-Беев” трудно организираха своите атаки, като особено явно се чувстваше липсата на Кюркчиев в средата на терена, и така и не успяха да отправят нито един удар към противниковата врата.
През втората част пак гостите владееха по-често топката, но така и не успяваха да достигат до чисти положения. Играчите на “Чепинец-Беев” се раздвижиха между 60-та и 75-та минути, като успяха да организират няколко опасности. Първо в 62-та минута влезлият като смяна Ваклинов отправи удар към вратата, но вратарят спаси. В 68-та минута пък Кадьов шутира силно, но и високо над вратата. Последният опит за нещо по-значимо бе няколко минути по-късно, когато Налбантов се озова на удобна позиция в наказателното поле, но последвалият удар бе париран от противниковия вратар. Гостите имаха една сериозна възможност в 85-та минута, когато откъснал се техен състезател шутира ниско по тревата, но Златанов улови топката. А за да разсее скуката по терена и на трибуните, публиката повече коментираше изявите на малкия брат на капитана на “Левски” (София) Топузаков, играл в гостуващия отбор, отколкото действията на 22-мата на терена.
Състав на “Чепинец-Беев”:Златанов, Въргов, Николов, Пейков, Гатев, Прагов (47 м. Ваклинов), Кадьов, Гардански, Налбантов, Р. Попов (80 м. Бойкинов), Н. Попов. Тр.: Стоян Божков, Градски стадион, 150 зрители.
Николай ЙордановThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1704