Oбектив 07.11.05
Дата: Tuesday, November 08 @ 09:53:57 UTC
Topic: Обектив


ОТЧЕТ На 10 ноември се навършват 2 години от създаването на настоящия Общински съвет на Велинград. Ръководството на местния парламент ще направи отчет за изтеклия половин мандат на пресконференция на 10 ноември. На 11 и 12 ноември съветниците ще пътуват за Самоков, за да обменят опит с тамошните си колеги и да видят на място как върви подготовката за изграждане на новия зимен комплекс “Супер Боровец”.

КАТ През седмицата автопатрул на КАТ - Велинград задържа 42-годишния Б. М. Срещу него е образувано бързо полицейско производство, тъй като е установено, че е управлявал своя автомобил “Опел Кадет” с 2.1 промила алкохол в кръвта. КАТ вече започна акцията “Светлина”, при която ще проверява готовността на автомобилите за зимни условия и изправността на светлините.

АРО Асоциацията на родопските общини (АРО) избра община Велинград за домакин на поредното обучение по подготовка на общински инвестиционни проекти. На 8 ноември общински съветници ще се обучават по темата за публично-частни партньорства . Обучението се организира съвместно от АРО, Българската асоциация на управленските консултантски организации и екип от Софийския университет “Кл. Охридски”.

ПРИСЪДА Условна присъда от една година и глоба от 500 присъди съдът на Атанас Т. за извършено от него престъпление през април 2004 г. Тогава велинградчанинът от ромски произход е направил опит за физическа разправа срещу гл. сержант Узунов от КАТ - Велинград и след това е избягал от местопроизшествието със своя “Мерцедес”. Условната присъда е с 4-годишен изпитателен срок.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1724