Пореден екшън на централния булевард
Дата: Tuesday, November 22 @ 10:33:07 UTC
Topic: Криминална хроника


Булевард “Съединение” за кой ли път стана сцена на пътно-транспортно произшествие, предизвикано заради “коктейл” от висока скорост и алкохол. Вечерта на 14 декември, около 22 часа, БМВ се паркира в магазин за мобилни телефони. Автомобилът е идвал от Чепино, водачът е загубил управление и с висока скорост се е понесъл към павилиона и магазина, разположени на ъгъла на ул. “Св.св. Кирил и Методий” до триъгълната градинка в Лъджене. Тежката кола е отнесла павилиона и е разрушила външната стена на магазина.
Шофьор на БМВ-то е бил 32-годишният велинградчанин П. Ч. Дошлият на място екип на КАТ е направил проба за алкохол и дрегерът е отчел 1.46 промила концентрация на алкохол. Веднага е образувано следствено дело.
Случаят силно напомня подобен екшън, при който преди година и половина пиян шофьор разруши тухлената стена на автобусната спирка до блок “Гергана” - на стотина метра от мястото на сегашното произшествие. Явно въпреки многобройните проверки от страна на КАТ, допълнителните светофари, “лежащите полицаи” ситуацията на булевадр “Съединение” не търпи положителни промени. И през деня, и във вечерните часове булевардът е любимо място за “изява” на добре почерпени фенове на бързите скорости. Но не е добра атестация за държавата и органите на реда и закона, че няма кой да ги спре и да ги накаже. На гражданите остава само да се жалват и да стискат палци заради нечие екшън-изпълнение да не пострадат те или тяхното имущество.
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1740