“Чепинец-Беев” унизен в Ракитово
Дата: Tuesday, November 29 @ 09:36:43 UTC
Topic: Спорт


“Чепинец-Беев” 0
“Вихър” 6
Футболистите на “Чепинец-Беев” претърпяха най-срамната загуба от началото на есенния полусезон в състава на “В” АФГ, след като допуснаха шест безответни гола в собствената си врата. Поради затваряне на градския стадион във Велинград, срещу което през седмицата ръководството на клуба протестира с декларацияобръщение, мачът се игра в съседно Ракитово. Пред малцината зрители още в началото стана ясно, че домакините нямат особени сили да се противопоставят на гостуващия отбор, който заема второто място в групата и чийто амбиции са за влизане в “Б” група от догодина. За това говореше и фактът, че в техните редици се подвизават някои известни футболни имена като Владимир Йонков и Валентин Найденов.
На подгизналия терен се играеше изключително трудно, но в тежката ситуация гостите се ориентираха по-добре и още в 15-та минута падна първият гол, дошъл след пробив отдясно. Нападателят на домакините Гардански обаче тръгна да оспорва попадението, претендирайки за засада, и веднага бе изгонен от главния съдия. Това допълнително усложни ситуацията в и без това едва събралия се отбор на домакините. В 38-та минута гостите отбелязаха второ попадение, дошло след самостоятелен пробив отляво и се оттеглиха на полувремето с комфортната преднина от два гола. Втората част предложи нови голове и те бяха пак във вратата на домакините. В 53-та минута вратарят Златанов не прецени добре една топка, тя го прескочи и нападател на гостите отбеляза за 0:3. Едва в 55-та минута бе отправен първият и единствен точен изтрел по посока вратата на гостите, дело на Налбантов. До края на мача гостуващият тим отбеляза нови три попадения, съответно в 56-та, 60-та и 80-та минути, с което оформи разгрома на “Чепинец-Беев”на 0:6. Състав на “Чепинец-Беев”: Златанов, Пейков, Николов (45 м. Назлиев), Въргов, Стоянов, Прагов, Гардански, Гешев, Налбантов, Неделчев, Содев. Тр.: Стоян Божков.
Николай Стойнов Уважаеми читатели на вестник “Темпо” във www.velingdad.com, Ако четете вестника от чужбина или друг град в България, вие сигурно имате различни и интересни гледни точки за случващото се във Велинград. Предлага ме ви да споделите своите идеи за развитието на Велинград, като ни пишете на e-mail: tempo@velingrad.com. Вашата добра идея ще бъде публикувана във вестника като своеобразен коледен подарък за велинградчани. А ако искате специално да поздравите някого във Велинград за Коледа - пишете ни! Очакваме вашите идеи и поздрави до 16 декември 2005 г.
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1747