“Целокупна България” представи програма
Дата: Tuesday, July 04 @ 08:25:48 UTC
Topic: Политика


На 29 юни в зала “Знаме на мира” в Чепино председателят на общинското ръководство на наскоро регистрираното Обединение на българските националисти “Целокупна България” Лазар Калоянов представи програмата и целите на партията. Председател на партията е проф. д-р Григор Велев, в ръководството и сред членовете на партията се четат имената на наши учени и висши военни от резерва. По думите на г-н Калоянов в 75% от общините в България вече имат структури, както и в Скопие, Битоля, Струмица, Босилеград, Торонто, като в момента се изграждат такива сред българите в Украйна и Молдова.
“Целокупна България” се определя в политическия център и категорично смята, че ДПС е етническа партия, която защитава интересите на Турция, а не на своя електорат и България.
Партията ще решава до 10 юли дали ще участва в предстоящите избори самостоятелно или ще подкрепи друга кандидат-президентска двойка. Личното мнение на Лазар Калоянов е, че ще имат своите кандидати и това ще са проф. д-р Г. Велев и армейски ген. Мутафчиев.
Веска БожковаThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2031