ТЕМПО КОМЕНТАР Сега е моментът за ново управление
Дата: Tuesday, November 06 @ 08:42:08 UTC
Topic: Местни Избори 2007


Сега е моментът за ново управление, гласувахме и избрахме - новият кмет на община Велинград е Иван Лебанов. Той спечели с безпрецедентно голяма разлика и то не срещу кой да е, а срещу Фидел Беев, който не е губил на нито едни от проведените в последните 4 години 3 избори за кмет, парламентарни и евроизбори. При това без да се нагнетяват омраза и реваншизъм, без да се разиграва етническата карта - свидетелство за това са получените близо 3000 гласа за Иван Лебанов от селищата в общината. Убедителният резултат се дължи и на събуждането на гражданското общество - събуждане, което Велинград чака от дълго време.
Предизборната битка беше трудна, но истински трудното предстои. Защото е ясно до колко ниска точка на развитие бяха доведени общината и Велинград през последните години. Защото е факт една твърде сложна конфигурация в новия Общински съвет. Защото, както всяка победа, така и тази ще има много “бащи” и към нея ще се протегнат ръце с много претенции.
Хората излязоха и гласуваха, давайки не просто своя глас, а и доверие. Това доверие, а не нечии сметки, е големият капитал на новия кмет. Пожелаваме му да успее да превърне доверието на велинградчани в управленска и гражданска енергия за развитието на общината. Сега е моментът!This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2624