Ракитовското ДПС с нов шеф
Дата: Monday, April 08 @ 13:01:37 UTC
Topic: Политика


На 27 март в Ракитово се проведе отчетно-изборно събрание на местния съвет на ДПС. Присъстваха 94 човека, а събранието бе поздравено от Ахмед Хаджийски от ОС на ДПС - Пазарджик и активисти на движението на Велинград, Пещера, Драгиново и Костандово.
Председателят на ДПС Шериф Топчиев в своя отчетен доклад порицал членовете на ДПС за слабата им активност по време на изборите, което е попречило за протекции пред върховното ръководство. Общото в изказванията на хората от залата са били проблемите с безработицата и ниския социален статус на електората. Г-н Хаджийски споделил тези проблеми и посъветвал присъстващите като начало да изберат едно стабилно ръководство, което да ръководи населението по програмата за Родопския масив.
От направените две предложения за председател - за Шериф Топчиев и за Юсеин Сайдев, 63 от присъстващите са подкрепили кандидатурата на г-н Сайдев. За членове на местния съвет на ДПС са избрани още А. Крапчев, Ем. Козова, Б. Кропчев и М. Чукалов.
Председателката на Общински съвет - Ракитово Вихра Утева е пожелала успешна съвместна работа с новото ръководство, защото “Можем да направим нещо, когато се обединим”. Събранието е приключило с обявяване на квотите за предстоящата общинска конференция, в която ще участват 19 делегати от Ракитово, 15 от Костандово и 5 от Дорково. След тричасова работа събранието приключило с общо желание за по-добра работа и по-видими резултати.
Невена ПавловаThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=305