Служебна победа за „Чепинец”
Дата: Tuesday, June 03 @ 14:37:14 UTC
Topic: Спорт


Чепинец - 3
Локомотив 101 - 0
„Чепинец” постигна служебна победа с 3:0 в последното си домакинство от сезона в състава на Югозападна “В” футболна група, след като съперникът му - тимът на софийския “Локомотив 101” не се яви за срещата.
В неделния следобед повече от 500 зрители на Градския стадион във Велинград напразно очакваха да видят своите любимци за последен път през този сезон. Точно в 18.00 часа главният рефер на двубоя свири начален и веднага след това краен съдийски сигнал, с което ознаменува 12-та победа на “Чепинец” в първенството. С тези три точки тимът събира вече 47 и при благоприятен развой на останалите срещи от групата може да заеме 11-а позиция кръг преди края.
С неявяването си за този мач пък според наредбите на Българския футболен съюз гостите от “Локомотив 101” сигурно ще бъдат изхвърлени от групата, с което отборите, незавършили първенството, ще станат два. Припомняме, че по-рано през пролетта поради самоволно напускане на терена по време на футболна среща от състава на Югозападна “В” група бе изваден съставът на “Септември” (София).
За да не разочароват дошлите да видят за последен път своите любимци фенове, състезателите и треньорският щаб на “Чепинец” решиха да изиграят демонстративен мач с всички състезатели от отбора. Малко преди неговото начало футболисти, треньори и ръководство заедно с кмета Иван Лебанов и заместник-кмета Георги Янчев отвориха каса с шампанско и си направиха снимка за спомен. Феновете по трибуните пък аплодираха своите и им пожелаха още по-големи успехи през есента.
Любопитен плакат бе издигнат на северната трибуна на стадиона, на който пишеше: ”Минчев - безсрамник, вън от футбола завинаги!”. Очевидно транспрантът бе насочен против бившия играещ треньор на отбора Ангел Минчев - Гиби, който пред представител на вестника отказа да коментира текста.
Междувременно на стадиона в Благоевград тимът на “Пирин” бе награден за първото място, което завоюва два кръга преди края на първенството и от следващия сезон ще играе в професионалната “Б” футболна група.
Николай ЙордановThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3117